... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Baworny
Autor témy
Auto: BMW39 525D m-packet
Kraj: Bratislavský

Re: [E46 320ci] Moje coupe :-)

Pondelok, 7. Januára 2013, 20:44

Baworny napísal:
no tak dnes som to prebral s kamošom ten chce moje auto ako maly chlapec peniaze mi da o týžden a pol tak ja to teda idem začat riešiť naplno ...dohodli sme sa že bude pokračovať v príbehu 320tky on...a ja dufam žačnem novy príbeh e39tky v 3litri som zvedavy ako to všetko dopadne držte palce =D>
no dohodli sme sa všetci aj majitel 530dečka aj kamarat že všetko začneme riešiť po sviatkoch čiže darkčeky si rozdame až po vianociach ...uprimne dosť sa tešim na ten 3 liter Bratranec ma E 60 160kw a to auto ide ako keby to malo magnet pred sebou furt taha ta 530ka ...som zvedavy či nejak podobne bude natom ten 135 kw šak uvidime ale tak je na 99% percent iste že kamarat ide do mojho coupaku a ja pojdem jedina do 530D \:D/ =D>

Takzke stastny novy rok prajem vsetkym klubakom .. No tak pribeh coupaku pokracuje kamarat auto nekupil nakolko mu peniaze tatko nedal tak auto stale vlastnim som snim spokojny za vyse pol roka co ho mam ..ale aj tak som auto dal na internet na Bazos.sk a to len kvoli tomu ze chcem trojliter ..tak skusim to predat ale vobec ma to nesuri cenu som dal na 4800 eur nakolo viem ake.je dobre .

Užívateľov profilový obrázok
runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Re: [E46 320ci] Moje coupe :-)

Pondelok, 7. Januára 2013, 22:16

možno to tak malo byť :wink:
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 34 neregistrovaných