Ahojte,
Takže už asi vyše roku čo som tu registrovaný by sa konečne patrilo pridať si svoj vlastný príbeh..
Už ako 18 ročný fagan, som jazdil na Renaulte 19 také staručké autíčko jak republika, ale mal som ho rád.
Strýko býval oproti a to som mu vždy závidel že mu na dvore stávala E36 316i:
- znížené
- M-kový predok
- podsvietenie
- a veľa iného
Tak som si povedal, že ho kúpim. Vyhodil som za neho asik 120 litríkov. Bola to 94 ročník, zdalo sa mi to i trocha drahé ale
bavorák musel byť. Auto sa mi kurvilo, a kurvilo stále po servisoch som ho nechával až mi to do kurvila jedno fóbia ktorá ma zboku zobrala v peknej rýchlosti
Takže bavo v prdeli, peniaze taktiež a hlava v smútku
Nakoniec som si našiel jednu krásnu E46 z Belgicka. Síce iba 318d, ale to nevadí, je to taký istý motor ako má 320d akurát boli tieto 318d pri výrobe upravované čipom dole na výkon 85 kw - 116 koníkov. Samozrejme ked si zoberieme iné turbo a tak. Je to 2004 rok, 6 mesiac, safírová čierna metalíza, koža, dig. klíma, 6 airbagov, čierny strop, CD menič, najazdené to malo 162 000, nastavenie svetiel, tempomat, multi volant, svetelný senzor, dažďový senzor, elek, okná v predu a hoci jaké blbosti k tomu
Takže tu je zopár foto:
Čakala ma výmena oleja a filtrov, 5w-40, inak neviem aký som to mal pred tým olej a auto bolo krásne tiché, no akonáhle som tam dal predpísaný castrol 5w40 auto začalo klepať a klepe do dnes, je také hlučnejšie - neviem čo s tým..
Chcelo to výmenu spojky a zotrváku to bolo 900 éčok v péčku, Termostat,
Teraz viem že má ešte čaká predné ľavé rameno vymeniť, olej tam vymeniť, kúpiť plutvu, Angle eyes, fólie dať, a znižovať neviem či to budem. Tá E36 bola znížená a pohodlie skoro žiadne, asi to nechám tak ako to je :)
O pár dní pridám ešte nejaké fotky