Takže príbeh torječky sa skončil, ani neviem ako..... odrbávam, viem presne ako

... prišiel som, zbadal som, odviezol som sa kúpil som.... asi tak v skratke... teraz to skúsim trošku rozvinúť, nie zas moc aby som vás tu nenudil

Bol som ohlásený na výmenu zadných bŕzd a oleja k môjmu mechanikovi, keď som ku nemu prišiel, pred domom mu parkovalo čierne čudo s dvoma koncovkami pod zadným nárazníkom, tak kým sa mi chalan papral s autom, ja som vydrankal kľúče od jeho auta a išiel som sa na ňom troška povoziť

...
Myslím že netreba hovoriť že som si skoro pustil do gatí keď som po zahriatí skúsil kick down .... niečo neskutočné, zvuk, sila, rýchlosť proste všetko... už dlhšie som uvažoval že by bolo dobré moje auto posunúť ďalej a poobzerať sa po niečom mladšom.... najprv som uvažoval o F10, potom F30 lenže také ktoré by sa oplatili boli trochu cez limit a nechcel som kupovať mačku vo vreci za 16 tisíc... postupne som z myšlienky na nové auto upúšťal a začal si hovoriť že zoderiem toto moje....ale po jednej jazde na tomto som chalanovi bez váhania povedal že ak to bude predávať nech sa mi ozve a hneď to zoberiem, vedel som že to nebude dlho trvať, autá točí ako na bežiacom páse a tak aj bolo, cca po mesiaci mi chalanisko volal že sa ho chce zbaviť.... nasledovala ešte jedna prehliadka na diagnostike.... dôveruj ale preveruj

... keďže ani tá neukázala nič, podali sme si ruky, ja som podal obáločku, od podal kľúče a vysmiaty od ucha k uchu som odchádzal s novým tátošom domov

Skúsim opísať výbavu, ale myslím že nič podstatné mi tam nechýba
teplé rite, veľká navi, pádla na volante (toto ma bavilo asi prvých 5 minút odvtedy som sa ich asi ani nedotkol a nechávam všetko na automat ), parkovacie senzory v zadu, kožka, športové sedadlá komplet v elektrike s pamäťou na šoférovej strane, tempomat, dažďový a svetelný ani netreba spomínať...aaaa nič viac ma asi ani nenapadá... postnem vin a uvidíte sami....
Neviem či to treba aj ďalej opisovať, myslím že stačí ak poviem, že mám úsmev od ucha k uchu zakaždým keď do neho môžem nasadnúť a niekam ísť. zatiaľ poslúcha, dnes som s ním absolvoval výmenu oleja v prevodovke v ZF servis na Novej Bani, kde mi servisák potvrdil to čo mi tvrdil aj majiteľ že v nej už olej menený bol, takisto jej stav je v poriadku takže tohoto sa nemusím báť, jediné čo chcem ešte poriešiť je tečúca nádobka na vodu do ostrekovačov a potom kozmetika, nakoľko na laku je pár nepekných škrabancov a ďobiek od kameňov
Nič hodím rovno fotky, myslím že tie povedia viac ako kilometre textov :)