A rok potom ako som si užíval 8-Valec tak som mal príležitosť ju dobre predať do Holandska..Veľa som váhal lebo k tomu autíčku som si vyvinul ´´Lásku,, no proste som ho mal rád.

Prezeral som si Nemecké ja Slovenské inzeráty a natrafil som na 750IL 1998 ročník výroby a mala iba 140 000 KM a bola za takú istu cenu ako mi ponúkal za 740i tak som si povedal prečo nie...Predal som 740i a hned som pálil po 750IL.Ked som ju uvidel hned som vedel ze musí byť moja.Mala jednu veľkú chybu mala zodrate kotúče ale za tu cenu som si to este mohol dovoliť.:) Zarazila ma spotreba ktoru mal na display 18,1...Povedal som si ufff...:/ Lebo na 740i som mal 10 az 11 na dlhšie trasy som spravil aj na 9.Ked som som si ju doviezol domou ihned som dal vymeniť brzdy,filtre,olej,sviečky vyslo ma to zhruba na 2 000 E ale autíčko bolo skoro hotove na obydvoch stranách bol šram veľkosti asi 9 CM.Ku autu som dostal R ALPINA 20 ktore su uzasne.moja spotreba sa na 750IL na dlhe trasy to zvladnem na 9-10L/100km podla displaya a po mestet aj 14L/100KM. 750IL mám už pomaličky bude rok a ked si to spetne porovnám.740i vs 750IL mne to pripadá ako 2 úplne ine auta.čo sa tíka všetkého.