... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
mareko258
Auto: BMW E61
Kraj: Banskobystrický

Re: [E46 330xd] - moja čerešňa

Piatok, 25. Novembra 2011, 16:19

minuly vikend som bol v tatrach tak reku nejak zname auto sa mi to zdalo ...tak som spravil fotocku len tak na rychlo s mobilom.. :mrgreen: festne vozitko.... =D>
Prílohy
19112011310.JPG
Obrázok
http://www.varialdetail.sk/

Tomzy17
Autor témy
Auto: BMW 330Dx e46
Kraj: Prešovský

Piatok, 25. Novembra 2011, 18:01

mareko258 : tak ty si ma vymakol rovno v robote :) tam travi auto dost vela casu na tom parkovisku :) alebo o kusok vyssie, skoda ze som nemal cest videt tvoju raketu, to by bol zazitok :)

Ľuboš PP : uz su tam a vsetko ide tak ako ma, spokojnost.. mal som dva elektrikarske dni, najskor s tebou a druhy so senzormy..:)

martiner : Dakujem, farba bola jednym z dovodou preco som cca pred rokom toto auto kupil... tiez sa mi velmi paci a nazivo vyzera ovela lepsie ako na fotkach :wink:
Uz som pochopil co je to radost z jazdy!

Tomzy17
Autor témy
Auto: BMW 330Dx e46
Kraj: Prešovský

Pondelok, 27. Februára 2012, 22:20

Takze po dlhsej dobe nejaky update :)

Moja laska ma vycerpavala celu zimu, ked nechcela startovat, teda startovala ale len ked sa jej chcelo a par krat som siel domov na lane :/ Poatupne som vymenil vsetky 3 naftove cerpadla co su v aute a vyzera to tak ze uz je vsetko v poriaku.. ako keby to nebolo malo , tak my strelila aj hadica od turba, ktora je uz vymenena a cez zhavice mi unikala nafta... co je momentalne tiez vyriesene a dufam ze naveky zazehnane, lebo som mal spotrebu 13 a viac litrov.

Po vycerpavajucej zime ma caka striekanie celeho predku, ktory je obity od kamienkov, vymena plexiskiel na svetlach a odstranenie poruchy predpinaca pasov, na spolujazdcove sedadlo si sadol objemny kolega a rozsvietila sa kontrolka airbagov...verim ze coskoro bude auto opat ako cukrik :)
Uz som pochopil co je to radost z jazdy!

lubesko
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 25. Augusta 2013, 20:10

Čerešňa je už u mňa a slúži....:D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 24 neregistrovaných