... všetko o BMW ...
kamil9 napísal:
neukazuje mi ten moj komentar, na ktory si mi odpovedal.... takze neviem k comu patri otazka, ako by sa to dalo bez uprav![]()
radiacej paky sa to tyka?
A stretko kedykolvek, len treba datum a cas :-)
po_e87 napísal:
chlapi volajte aj mna na stretkoKE ci PO ?
bmw 118d Robo napísal:Pekna uprava čaka ma kusok prace aby som auto urobil podla svojej predstavy.Tie sedadla neriešiš neako?
kamil9 napísal:Sedadla nejdem riesit, lebo by trebalo precalunit aj calunenia dveri alebo kupit cely komplet interier a to uz by bolo drahe...
bmw 118d Robo napísal:
A čo ine metoty nevieš stači len to prestriekat tu latku takto to budem riešit ja .
kamil9 napísal:Neviem, nevidel som "prestriekane" sedadla. Nemam s tym skusenosti.
Keby som to striekal, tak jedine do nejakej sivej, lebo boky sedadiel mam sivu kožu, aby to nejak "ladilo" a to sa mi zda zbytočné...
po_e87 napísal:v diferaku nebudes menit olej ?
FreeMaroStyle napísal:V převodovce u 18/20d manuálu do 2007 se udává převodového 1.1-1.6l a v diferáku 0.8-1l.
Ten olej do převodovky jsi koupil podle nějaké specifikace?? Taky jsem sháněl nějakou náhradu, co jsem se dočetl tak snad 75W90, ale nakonec jsem si to netroufl a vzal origo olej MTF-LT2 (převodovka se žlutou etiketou), ty máš na převodovce psané co?