kua tiez som naletel takemuto ojebavacovi. chlapik je z ruzomberka, odrbal ma o 2100. neviem co tito podvodnici maju s takou sumou, asi psychologicky to nie je moc, kudia im to daju a ked do dopadne ako to dopadne tak sa este neoplati zaplatit nejakym killerom za zabitie prislusneho ojebavaca.
tiez keby bol zblizsa tak tam zajdem aj s par kamosmi a vysvetlime mu ze to co robi nerobi dobre. ale podal som na neho aspon trestne oznamenie na policiu. za toto mu sice este nic nehrozi. ale ked z toho chce zit, musi obabrat viac ludi, ked to kazdy oznami,tak za chvilu ide do basy.
niekto z fora ma v podpise : na kazdu svinu sa uz niekde vari voda.
ja myslim ze to plati. raz sa mu vrati aj s urokami. sice tebe to mozno nepomoze ale spravodlivost ho neminie.
akoze nejde o tych 2000sk velmo (ale aj o to)ale o princip hlavne no ja by som ich navstivil a troska pokecal s nimi rucne strucne a ktovie ci je auto fakt rozbite....ak nie je tak rozbi mu svetla akoze skoda tych ,,2000"sk a je to vyrovnane ja mam vzdy rad vyrovnane ucty....
sa hovory co si mozes vybavit sam, nenechavaj na druhych.... nuz asi toto je to ponaucenie.. nie ze by som neveril inym ludom ale auticko do DE si idem prevziat, odhlasit a prihlasit osobne.. aspon si budem vlastnu gebulu mlatit ked ho rozbijem.. je mi to luto, dofam ze to vybavis..