Zdravím všetkých
Rozhodol som sa založiť si tu vlastné vlákno, kedže som sa konečne stal majiteľom BMW

Pátranie po inzerátoch ani neprebiehalo veľmi dlho, hneď ako som ho zbadal, zarezervoval som si ho, a o pár dní po neho išiel takmer na druhý koniec slovenska, do Štúrova. Ešte že vedeli aspon trochu po slovensky, inak by som sa toho o aute veľa nedozvedel

Niečo o aute. Ide o e36 sedan 325i ´91, pred tromi rokmi dovezené z nemecka. Ten nemec čo to auto vlastnil odviedol skvelú prácu...žiadnu tuzingové diely z tesca za 5€, ale len kvalitné diely ktoré dobre vyzerajú. Nabehané má 270 xxx . Interiér bol menený čiže sedačky sú ako nové, a tak isto celkovo interiér vyzerá úžasne. Majiteľ z Nemecka dal k autu ku každej menenej súčiastke aj bloček a taktiež aj certifikát... dokonca aj od vecí ako volant, filter, radiaca páka a podobne, čiže z toho vyplíva že o auto bolo starané, čo som nesmierne rád
Najbližšie ciele: Musím dať dokopy motor... problém je kolísanie otáčok a vysoká spotreba. Podľa všetkého lambda sonda, no ešte to dám na diagnostiku.
Budem musieť vymeniť čapy na prednej náprave, majú už trochu vôľu, a vymeniť zadné tlmiče, jeden už tečie. No rozmýšlam nad komplet štelovacím podvozkom.
Dalej už len drobnosti ako hmlovky do predného nárazníka, a vyriešiť rosenie spolujazdcovej smerovky
foto z prvej pumpy

Domov som došiel neskoro večer, a na další deň som ho pekne poumýval a nahodil letné kolesá ktoré som dostal ku autu. Pod blatníkmi boli hrudy blata

Dúfam že sa vám bude páčiť tak ako aj mne, a že mi vydrží dllllhú dobu