Takže po určitej dobe som sa aj ja pridala do rodinky vodičov BMW a môj milášik poslúcha na meno Miško.Je to BMW 525tds touring.Vyrobili ho v roku 1998,105kw.Obuty na 16“elektronoch-je to iba dočasné, po zime dostane určite nové ,,papučky,,

.Už sme spolu od februára,ale už teraz možem povedať že kúpa BMW bola správna a neľutujem. Už ma najazdene pod mojím velením vyše 10 000km.
Celý mesiac sme s mojím priateľom pozerali autá, ktoré by nám obom vyhovovali a spĺňali naše kritéria. Na BMW som ani nepomyslela.Ja som bola zarytý Opelak.Ale po zlej kúpe Opel Omega 2,5tds(r.1999) som o oploch nechcela ani počuť. Potom som zvažovala Octaviu-ale po videní som si to rýchlo rozmyslela (3 gombíky a ništ-taká výbava by nám vyšla v našom finančnom limite).Zvažovali sme Passata,Audy a nakoniec mi môj drahý ukázal toto BMW.No čo vám poviem,láska na prvý pohľad

.No výbava,luxus a pohodlie v ňom už na prvý pohľad nechýbalo
Na druhý deň sme začali volať. Jedno z nášho kraja bolo už predané

A tak sme volali na môjho milášika.Tak sme po víkende išli naň kuknúť.Nemohla som sa dočkať, kedy dôjdeme do BB

.Nakoniec sme dorazili

.Keď som Miška videla,hneď som vedela,že to je to pravé autíčko.Dali sme jazdu. Môj priateľ a jeho kamarát (mechanik) pozerali motorickú stránku a ja detaily. Všetko bolo OK.Motor v poriadku a karoséria nemala nič vážne. Len malinká preliačina na prahu. Ja v myšlienkach som už videla cestu domov ako sa na striebornom krásavcovi ,,vybláznim,,Tak a už sa len povybavovali papierovačky a krásavec bol môj

.Bol to magický dátum,1.február 2013.Mimochodom 3dni pred mojimi narodeninami. Čo vám poviem,krajší darček som nemohla ani dostať

.
KONEČNEEEEE cesta domov.Kamarát išiel na našom druhom aute-nepodarený Opel Omega,na Bmw môj drahý (ako vždy, musel odskúšať

).Ja som zatiaľ skúmala vychytávky ktoré Miško má.el.strešné okno-to som dovtedy nemávala, ďalej el.okná,navigácia,vyhrievané sedačky v koží(i keď som o koži nechcela ani počuť,teraz by som za nič nevymenila,predsa mám dve deti-a čistenie po jazde s nimi mám teraz jednoduchšie).Najviac čomu som bola potešená,boli vstavané detské autosedačky-iná výhoda

.Konečne nadišla chvíľa, keď som si sadla i ja za volant.Nádhera...motor si tichučko priadol,nič nebúchalo.A keď mi aj noha na plyne dajako oťažela

výkon bol jednoducho úžasný,turbo nás len tak oprelo.Teraz ho mám už pol roka a zistila som,že značka BMW je proste BMW-je to luxus,pohodlie,pocit bezpečnosti,image a hlavne kvalita.
Už nám treba iba pár detailov doladiť,hádam do budúceho leta by to mohlo byť: elektrony 17,Mkove nárazníky,a autorádio s tou veľkou obrazovkou

Potom už bude Miško tip-top.
Tak to je môj príbeh,ktorý píšem trochu neskôr,tak sa za to ospravedlňujem.Ale aj tak som sa musela podeliť

........