... všetko o BMW ...
michaltt napísal:Ulozenia tlmicov ?
Matto napísal:nemôže to byť zvuk serva? poznám viac áut čo tak rinčia keď sa vytočí volant ma maximum..
jararak napísal:kolko vazil prives? dufam ze brzdeny lebo bez toho by to bol asi pruser
btw ja mam karavan 1250kg, hore kopcom som daval autobusy
rund3r napísal:tak nech ti není smutno za ním :) stále ak si ideš za lepším musíš sa vzdávať toho starého, aj keď to prirastie k srdcu :)
rebel napísal:Ten zvuk mi robi aj na mojej X5, vsetko je ok, trochu mi preteka servo a hadica od neho, ale mechanik vravel, ze ked to budem dolievat, nie je problem, nic to neovplyvnuje, na jar hadam dam repas serva, 200-600 eur cca. Hrndzi to alebo ako to nazvat, iba ked tam volant na doraz, ziadne ine problemy, len to vydava taky divny zvuk, ale tak ono vytacat na plno by sa vraj nemalo velmi, tak je to taka kontrolka :) Mechanika mam dobreho, vravel ze je to ok, tak je to ok :)
tomotires napísal:A este mam otazku ci niekto nevie co moze byt s autom ked vytocim volant na maximalku do jednej alebo do druhej strany tak mi zacne vydavat dost cudne zvuky take pisklavo vrzgajuce a dost ma to sere. Ak by niekto fakt vedel tak by som bol rad. Lebo ten zvuk sa mi fakt nepaci.