... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Autor témy
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

[E46 320d Touring] modry krasavec :)

Streda, 25. Januára 2012, 09:40

Caute klubaci, tak uz sa aj ja mozem pochvalit novym clenom rodiny, mojim Tourom \:D/

Este len v noci sme dorazili z Berlina, kde sme boli pozriet hned prve auto, ktore sa nam pozdavalo, chlapik bol po telefone prijemny, auto ma vymenene komplet brzdy, tlmice a takisto aj nove turbo. Jedine minus bola nepritomnost tempomatu...

Stretnutie prebehlo trosku zaujimavejsie, chlapik nam dal adresu, ze je v praci a ze ho mozeme prist tam, nasli sme adresu, vonku stalo auto, celkom statocne zaspinene :) No ale co sa skryva pod tou spinou som vtedy este netusil :)
Prisiel mladsi chlapik, celkom prijemny, obleceny v monterkach a so zaspinenymi rukami...ano ano, chlapik pracuje v servise (neznackovom).
V rychlosti sme krasavca obhliadli, interier trosku spinavy, zafajceny, no volant, paka, rucka, pedale, vsetko ako nove uplne bez skrabanca... Nuz teda sme sa vybrali auto prevetrat, no chlap nechcel ist na dialnicu, vraj nema cas a musi pracovat, ze bude musiet stacit po okoli... prve co som si vsimol - motor bol uz zohriaty, pytam sa preco? Vraj chvilu pred tym ako sme prisli tam uz bol jeden zaujemca a vraj si to este ma rozmysliet, no kto sa skor rozhodne, ten ho berie... Prislo mi to ako keby take umele donucovanie, no na auticku som nenasiel technicky ziadnu chybu, jedina vec co nefunguje je jeden PDC senzor, na co nas aj majitel upozornil... kratke zjednanie ceny a uz sme aj vypisovali zmluvu :)
Nasledovalo vybavovanie znaciek s nemecky hovoriacimi (ja iba speakujem). Za toto vdacim vernemu (snad) kamaratovi Majovi, huge thanx!!!
Pri vybavovani znaciek sa nas pani, pytala od koho mame to auto, nasledne nas ubezpecila, ze dotycny je velmi seriozny a ludia su s nim spokojni. Tak aspon male ukludnenie duse, kafe a prechadzka po centre Berlina...a hor sa na zoznamovacku :)

Nakolko som byvalym majitelom porovnatelneho vozidla - Mercedesu C triedy, bolo navyknutie spociatku trosku zlozitejsie - zaber spojky vo vyssej polohe, dlhsie drahy radenia a tvrdsia paka, male budiky, velmi chaby palubny pocitac, ale aj znizeny podvozok...no poviem vam zaciatky boli trosku take vseliake :) Zatah sa mi proti byvalemu 105kW zdal takisto mensi, no az casom som prisiel na to, ze ho treba trosku potocit a ze siesty stupen je tam fakt ze na spotrebu :)

Po zotmeni som ako prve zacal obdivovat samostmievacie spatne zrkadlo, pri dazdi dazdovy senzor, po par stovkach kilometrov bolest pravej nohy ;) (hold na tempomat sa rychlo zvyka). No a ked sa cesty vyprazdnili a zapol som dialkove... budiz svetlo! (BiXenon)

Po odjazdeni cca 700km hodnotim stav toho auta ako OMFG CTJB PPCI!!! Poobede ho pojdem trosku umyt a povysavat :) potom hodim foto ;)

OT: nejaky elektrikar z okolia BA, TT, TN? Potrebujem si tam dat tripling a dorobit tempomat :)

BMWslav
Auto: F22 M235i
Kraj: Košický

Re: [E46 320d Touring] modry krasavec :)

Streda, 25. Januára 2012, 10:13

chceme fotky :)
Aktual: F22 235i

Ex E92 335xi
Ex E46 330i
Ex E46 316Ti
Ex E36 316i

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Streda, 25. Januára 2012, 10:41

budu budu... len ho treba umyt.. mozno ak mi dovoli, tak mu ho pofotim este dnes , ze pepo 8)

SurrendeR

Streda, 25. Januára 2012, 21:06

fotene na rychlo...

nech sa paci..
Prílohy
IMG_2851.JPG
IMG_2846.JPG
IMG_2845.JPG

PeqpeK
Autor témy

Utorok, 31. Januára 2012, 21:18

taaakze krasavec odstaveny kym sa vybavia znacky, ale zatial co som bol na EK, STK a KO, tak excelentne vysledky :) dokonca som ho stihol dat aj napichnut na pocitac a vysledkom som bol velmi poteseny :) vyzera to na super kupu :)

par problemov som mal pri stk s velkostou preumatik (v nemeckom TP su uvedene iba jedny rozmery a zbytok podla typoveho schvalenia) a foliami - nemecky certifikat nestaci, ale vraj mi staci zaplatit iba stitky na jestvujuce folie, som zvedavy :)

takze buduce plany - dorabka tempomatu, zapisanie alternativnych rozmerov pneu do TP, denne svietenie a radio na MP3 :-k

SurrendeR

Streda, 1. Februára 2012, 07:49

len prosim ta nemen ten business CD za nejaky ksunt (hocico ine ako origo).. zhovadis cele auto..

PeqpeK
Autor témy

Streda, 1. Februára 2012, 19:20

rozmyslam nad Xcarlink....ale ked doma kukam na ten stary dobry pioneer, tak neviem neviem :-/ ma to cervene tlacitka a biely displej...cize by to slo, ale tie ramiky, co robia su spatne :-/

PeqpeK
Autor témy

Utorok, 11. Septembra 2012, 17:51

Pani, pridavam link na par fotiek, cez vikend nafotim poriadne, auto bude asi na predaj

https://picasaweb.google.com/1055786931 ... tbG54SZ4wE

z vybavy stoji za zmienku:
- PDC
- znizeny podvozok
- Bi-Xenonove svetla
- modra polokoza
- vyhrievane sedadla
- stmievacie spatne
- dazdovy senzor
- svetelny senzor
- iba 2okna v elektrike....tomu stale neviem pochopit, ale zvykol som si
- original cierny strop
- je kurva zachovale :) (este folie od novoty na soferovych aj spolujazdcovych dverovych prahoch)
- komplet osvetlenie bielymi LED, mam k tomu aj AE ale nechcem to tuzit

po kupe som si ho trosku doladil:
- dal som vybrat virive klapky
- opravene PDC
- pridany tempomat
- dokodovane DRL denne svietenie (xenony zapne az ked je tma)
- dokodovany automaticky zamok
- tripling od Profora
- profesionalne rozsirene zadne blatniky - aby to pasovalo ku kolesam (255/35 R18)
- zapisane vsetky rozmery pneumatik do TP

Samozrejme auto poctivo servisovane, pred mojou kupou bol robeny komplet podvozok, brzdy, turbo. Momentalne je asi 4000km po vymene oleja + filtrov.
Auto nema skrabance, lak je vo velmi dobrom stave

auticko taha paradne, spotrebu mozete vidiet dolu, ale upozornujem, ze jazdim vela po BA a ked je zohriate, tak ho poprehanam... na tie kolesa podla mna vynikajuca spotreba

v aute funguje vsetko az na automaticke stiahnutie spolujazdcovho okna (uz mam kupeny druhy spinac)

Technicky stav 95%, opticky stav 95% interier 90% - ma uz 9 rokov predsa :)
dovod predaja - nieco novsie (e61 face or W204 T)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 23 neregistrovaných