... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

partizan
Auto: E39 530dymivych
Kraj: Košický

Re: [E39 530d touring] modrinka - carpc

Utorok, 13. Novembra 2012, 14:00

Sevas Jaro,
dakedy ked budes mat cas u nas na vychode tak napis alebo zavolaj ze dojdem na demonstraciu toho raspberryPi car PC, ja som uvazoval tiez uz dlhsie nad niecim takym,
no ja som tam skvor uvazoval nad MK802 Android mini PC.

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Autor témy
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Utorok, 13. Novembra 2012, 14:44

ten je vykonnejsi a krajsi, na android su pekne appky, avsak problem je ten ze nemas napriamo vstup obrazu ako u raspberricka.

jasne ze sa ozvem, ale neviem kedy bude viac casu, zatial to je na kolene poskladane doma a kompilujem linux, vcera mi to padlo po 9hodinach, pridal som mu 3 jadra, tak uvidime vysledok :)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

partizan
Auto: E39 530dymivych
Kraj: Košický

Utorok, 13. Novembra 2012, 15:18

Mno mne hovor to kompilovanie... tiez som si crosscompiloval RC verziu openwrt do routra Ubiquti routerstation na 780MHz MIPS cip, a bol to riadny porod obcas,
ale tam to nastastie islo v celku rychlo - cca 4 hodiny na 4x4GHz OC CPU :D

A priamy vystup S-Video tam sice nie je no da sa to riesit cez toto: http://www.amazon.com/Sanoxy-HDMI-Composite-S-Video-Converter/dp/B0047PDBP0

jararak
Autor témy

Re: [E39 530d touring] modrinka - jezisko

Streda, 14. Novembra 2012, 11:11

jezisko dnes dosiel (kurier DPD), skriatkovia mu nabalili (ds auto)

akoze balik velky jak svet, clovek by pomaly bambulku cakal (keby ta dosla, joj :twisted: )

na e36 nejake diely, ale tie sa budu rozpisovat asi v inom pribehu

pre e39 su podstatne ladvinky - po tom co mi nejaky zmrd jednu cmajzol (dakujem pitty777mu za pozicanie)
rozmyslal som nad ciernymi, ale chrom na 5er je potrebny, hlavne ked to nieje 540i mpaket :), ale luxusny kociarik
zaroven mi dosli zkw hmlovky, tie povodne som mohol zapinat kolko chcel, keby som mal sviecku voskom na cele zalepenu, viac osvetlim jak nimi.
Prílohy
IMG-20121114-00105.jpg
bmwcoding.sk
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Streda, 14. Novembra 2012, 12:33

na tvoje auto by mi viac sekli čierne :) ale 100 ľudí 100 chutí
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

jararak
Autor témy

Streda, 14. Novembra 2012, 14:08

ja mam aj shadowline liesty kolo okien, pod postelou, ale nepasuje mi to

edit : na auto pasuju ako take, mne to nepasuje, aby nahodou nedoslo k nedorozumeniu
Naposledy upravil/-a jararak v Streda, 14. Novembra 2012, 15:55, upravené celkom 1 krát.
bmwcoding.sk

spec
Auto: E39 540i 6speed
Kraj: Žilinský

Streda, 14. Novembra 2012, 15:00

Dobre si urobil na ciernu farbu sa cierne ladviny nehodia,toto je luxus. Ja som kupil cierne ,nahodil a po tyzdni isli naspat chromy.

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 15. Novembra 2012, 07:53

No a ked pojdes cez PP tak sa ozvi, chcem vidiet to rasp nazivo. Aspon sa ti j ja pochvalim :twisted:
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

jararak
Autor témy

Štvrtok, 15. Novembra 2012, 08:32

nie, nepojdem cez pp, idem do pp, budem tam cely vikend, takze jedna kavicka to urcite riesi, ten kafovar tvoj bol celkom dobry :)
bmwcoding.sk

jararak
Autor témy

Utorok, 27. Novembra 2012, 16:19

Takze podla povodneho planu som chcel menit olej pri 270t rovnych, bohuzial udalosti sa odohrali tak ako sa odohrali, prestrelili sme to o 1tkm podla povodneho planu, ale myslim, ze na longlife ajtak dostatocne v predstihu 14500 :)

Da sa povedat, ze teraz sa mi olej vylial, zatial sa mi 2x vysypal. Extrakcia bola dost komicka, na parkovisku, do 2l pet flias, ale dalo sa, nenechal som po sebe velku mlacku.

Filter po 40tkm vyzeral byt dost zmordovany, ale nebolo to az take ako ostatne.

Este musim vymenit palivovy filter a filter odlucovaca oleja a budem spokojny pred zimou :)
bmwcoding.sk

Chris

Utorok, 27. Novembra 2012, 16:45

daj foto ako si to robil na parkovisku :D

jararak
Autor témy

Utorok, 27. Novembra 2012, 17:12

normlane, zdvihak naplno, pod olejovou vanou papierova skatula podlepena foliou z konfrencneho stolika lack (ikea), kopec letakov tusim billa/lidl a spol.

nakoniec som to vsetko natrepal do tasiek, poutieral co sa dalo a hodil do kontajnera.

asistovala mi polovicka, ale nic sme nefotili, nebol cas :)
bmwcoding.sk

jararak
Autor témy

Sobota, 29. Decembra 2012, 13:17

z dlhej chvile som sa rozhodol troska poupravotvat v auticku
predvcerom doniesol gumene rohoze dovnutra, pekne ich vyumyval vo vani a nechal vysusit,
nasledne som dnes pekne povysval, pobehal s kefkou koberce a co z nich vyskakalo znova som povysaval
ujo z Honkongu mi poslal klipsnicky na rohoze, poviem vam, drzi to pekne, hoc velmi nechapem naco je taka podlozka, kde ma ist?

kedze auto uz tyzden stoji na tom mraze, tak som si povedal, ze je na case troska ozivit baterku, snad na skodu to nebude, tak ked uz som mal predlzovak koli vysavacu pri aute, tak som zavrel nabijacku do motoroveho priestoru.

rozmyslam co dalej, nejako sa mi nedari rozbehat ibus komunikaciu, cize projekt multimedii stagnuje :(
nechce sa mi znova rozoberat komplet podlaha v kufry, cize neviem nasledne vybrat ten velky diel bocnice, tym padom sa neviem lepsie dostat ku modulu telefonu, dufam, ze sa mi podari vyextrahovat kabelaz ktoru potrebujem na pripojenie BT modulu.

kedze je potrebne co to pajkovat, objednana 2x pajkovacka (snad aspon jednou mi to pojde :), niezeby som doma nemal pajkovacku, ale s tou trafotehlou skor raz prizabijem suseda, ako nieco spajkujem), teplozmrstovacky, cin, multimeter

no a tlmice mi tiez stoja v skatuliach s vecami, ale kedze tam musia ist dole spodne ramena ktore su na draka, nechce sa mi 2x robit tu istu vec, preto objednane 2x spodne ramena lemforder, som zvedavy kedy dojdu a pojdem to dat na komplet :)
bmwcoding.sk

jararak
Autor témy

Re: [E39 530d touring] modrinka - servis

Nedeľa, 13. Januára 2013, 12:10

predom musim podakovat palzovi, dodikkimu, kostimu a v neposlednej rade kokimu za jeho cas a chut do prace (a priestory nevynimajuc)

fotodokumentaciu snad doda palzo, aspon nieco cvakal, ale vela toho nieje.

naplanovala sa vymena prednych tlmicov a spodnych ramien, kedze nejako nato nebol cas. niezeby boli tlmice vytecene, ani zle este neboli az tak, ale niekedy uz jednoducho nestacili a robim dost dlhe trate takze pre istotu isli prec. Spodne ramena uz bohuzial museli ist vymenit, cap na lavom bol uplne na maderu, hoc silent som menil nedavno (lemforder), skusim ho dat vymenit, budu do zalohy :)

Zacalo to vcelku do pohody, hore auto, dole kolesa, poodpajat abs senzory, senzor brzd, tycky stabika, spodne ramena. No kamen urazu, zacali sme lavym tlmcom a ten ani svatomu vonku, po 3 hodinach nas to prestalo bavit, vybrali sme aj tycku riadenia a predne rameno a cela tehlica isla na zverak, tu sme to oslobodili od tlmica a nasledne poskladali spet v spravnom poradi. Pravy tlmic isiel rozhodne lepsie, ale s tym sme sa uz tak nebavili, kladiva, pajsre vsetko sa pouzivalo, 4 ludia, kazdy trhal nieco inym smerom :D.

teraz auticko ide da sa povedat dokonalo.

Objavil som otrhnuty jeden kablik z cidla naklonu, takze budem potrebovat asi novy konektor a nasledne to tam napajkovat, ale v lepsom case ako je momentalne von.
Este som sa dnes mrkol na podtlkaove hadicky ku turbu a obe boli prasknute na fitinkach takze som ich troska skratil, prihrial zapalovacom a nasunul. uvidime ci pojde auto troska lepsie odspodu. btw ako to mate pozapajane vy?
bmwcoding.sk

jararak
Autor témy

Re: [E39 530d touring] modrinka - servis

Štvrtok, 24. Januára 2013, 12:18

nejaka fotodokumentacia

20130112_152905.jpg
diely na vymenu

20130112_175457.jpg
odpajame

20130112_161608.jpg
mame ho "skoro" vonku

20130112_170934.jpg
chcelo to specialny pristup

20130112_173517.jpg
nateraz nezaujimavy diel

20130112_173446.jpg
tlmic vymeneny, pokial nam stahovaky drzali

20130112_173703.jpg
pri skladani sa medenou pastou nesetrilo

20130112_173747.jpg

20130112_174003.jpg
a mozme ist dole
bmwcoding.sk

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 39 neregistrovaných