z dlhej chvile som sa rozhodol troska poupravotvat v auticku
predvcerom doniesol gumene rohoze dovnutra, pekne ich vyumyval vo vani a nechal vysusit,
nasledne som dnes pekne povysval, pobehal s kefkou koberce a co z nich vyskakalo znova som povysaval
ujo z Honkongu mi poslal klipsnicky na rohoze, poviem vam, drzi to pekne, hoc velmi nechapem naco je taka podlozka, kde ma ist?
kedze auto uz tyzden stoji na tom mraze, tak som si povedal, ze je na case troska ozivit baterku, snad na skodu to nebude, tak ked uz som mal predlzovak koli vysavacu pri aute, tak som zavrel nabijacku do motoroveho priestoru.
rozmyslam co dalej, nejako sa mi nedari rozbehat ibus komunikaciu, cize projekt multimedii stagnuje

nechce sa mi znova rozoberat komplet podlaha v kufry, cize neviem nasledne vybrat ten velky diel bocnice, tym padom sa neviem lepsie dostat ku modulu telefonu, dufam, ze sa mi podari vyextrahovat kabelaz ktoru potrebujem na pripojenie BT modulu.
kedze je potrebne co to pajkovat, objednana 2x pajkovacka (snad aspon jednou mi to pojde :), niezeby som doma nemal pajkovacku, ale s tou trafotehlou skor raz prizabijem suseda, ako nieco spajkujem), teplozmrstovacky, cin, multimeter
no a tlmice mi tiez stoja v skatuliach s vecami, ale kedze tam musia ist dole spodne ramena ktore su na draka, nechce sa mi 2x robit tu istu vec, preto objednane 2x spodne ramena lemforder, som zvedavy kedy dojdu a pojdem to dat na komplet :)