Dik, hosi.
Prebehla konecne aj vymena palivovej hadicky za filtrom, ktora trochu kvapkala, co som si vsimol pred 2-mi mesiacmi pri vymene filtra, ale nemal som rezervnu a ani cas, tak som sral na to, ked to len slzilo. Po jazde bol stale citit benzin. Ked som to robil, chcel som vidiet, ako to vlastne kvapka a poprosil so kamosa, nech mi prida plyn. Cely ksicht som mal zrazu ojebany od benalu. "Slzilo" to jak poziarna hadica. Hehe, som zvedavy, kolko paliva som takto stratil za tie 2 mesiace, co som spravil ca 8.000 km.
Co sa tyka farby, tak lak je na niektorych miestach zniceny a pravdupovediac, nepacila sa mi. Rozhodol som sa pre bielu foliu s ciernou strechou. Avsak po nahodeni M-packetu a umyti auta je ta farba v kombinacii s foliami krasna. Uz len hodim tu ciernu foliu na strechu.
No upravy, co som planoval, su v podstate skoro hotove az na par drobnosti. No aj tak hladam stale nieco, co by sa dalo upravit. Najnovsie mi napadlo kupit HID xenon sadu, len neviem aku. Mam tam teraz origo Hella H7/H7. Alebo je to zbytocna blbost?