... všetko o BMW ...
blesk napísal:Pokial si chcel auto co si chces nechat a mas tieto plany tak nerozumiem preco si si radsej nedoplatil- su v ponuke minimalne 2kusky na uroven ktorych sa bez urazky nedostanes a bude ta to stat vsetko min 3-4tis Eur. Ak to ma dobry motor dal by som dokopy podvozok a vozil sa.
Vanos je ticho v kazdych otackach?
tomasbmw napísal:m5 je o 5 levelov vyssie
tomasbmw napísal:e36 je hrdzava turecka zastarala kebabovna s interierom z plastu
emko aspon jazdi ako dive a je to soferske auto ale inak je to sunt prvej triedy ktory sa e39 m5 moze rovnat akurat tak rychlostne
m5 ma za podobne prachy neskutocny zvuk imidz logic 7 a interier skoda opisovat treba skusit obidve auta :))))
tomasbmw napísal:este raz vam to zopakujem : e36 m3 je peckove auto na soferovanie ale co sa tyka materialov a techniky v aute pouzitej je to sunt prvej triedy , pokial ide o vikendove auto urcite by som sa obzeral po niecom inom lebo e36 je hrdzava a stara platforma , jedine na co je to auto dobre ke zobrat to na slovakiaring a rozbit ho tam :))) keby som chcel cukrik ktory mi pohladi vsetky zmysly tak beriem e39 m5 to je auto vsetkych aut vzhladom na cenu v akej sa pohybuju , e36 je predrazena picovina :))
tomasbmw napísal:este raz vam to zopakujem : e36 m3 je peckove auto na soferovanie ale co sa tyka materialov a techniky v aute pouzitej je to sunt prvej triedy , pokial ide o vikendove auto urcite by som sa obzeral po niecom inom lebo e36 je hrdzava a stara platforma , jedine na co je to auto dobre ke zobrat to na slovakiaring a rozbit ho tam :))) keby som chcel cukrik ktory mi pohladi vsetky zmysly tak beriem e39 m5 to je auto vsetkych aut vzhladom na cenu v akej sa pohybuju , e36 je predrazena picovina :))