... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
FastHaly
Kraj: Košický

Re: [E36 M3 coupe] MELLISSIMO Reconstruction

Piatok, 14. Septembra 2012, 19:10

dnes som videl autíčko stáť v Nižnej slanej, v smere do Rožňavy, počas jazdy vyzeralo byť pekné

mellissimo
Autor témy
Auto: E36 M3 Coupe
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 14. Septembra 2012, 22:20

Ano bol som tam s kamosom bol brat auto. Dakujem snazim sa aspon tak aby vypadalo pekne ale detailne je to uz horsie ;)
Mellissimo
Obrázok

E36 M3 Coupe mugello rot
E46 330D touring schwartz - EX
E36 325i Coupe moreagrün metallic - EX

blesk
Auto: x1 18xd (2015)
Kraj: Bratislavský

Sobota, 15. Septembra 2012, 09:36

Pokial si chcel auto co si chces nechat a mas tieto plany tak nerozumiem preco si si radsej nedoplatil- su v ponuke minimalne 2kusky na uroven ktorych sa bez urazky nedostanes a bude ta to stat vsetko min 3-4tis Eur. Ak to ma dobry motor dal by som dokopy podvozok a vozil sa.
Vanos je ticho v kazdych otackach?

tomasbmw
Kraj: Žilinský

Sobota, 15. Septembra 2012, 11:10

blesk napísal:
Pokial si chcel auto co si chces nechat a mas tieto plany tak nerozumiem preco si si radsej nedoplatil- su v ponuke minimalne 2kusky na uroven ktorych sa bez urazky nedostanes a bude ta to stat vsetko min 3-4tis Eur. Ak to ma dobry motor dal by som dokopy podvozok a vozil sa.
Vanos je ticho v kazdych otackach?

to je blbost ze nedostane , ked spravi vsetko co chce tak to bude top emko (ale stale vravim ze polka oprav je uplne zbytocnych)

takyto zoznam chyb dokazem najst na kazdom jednom emku aj na tom za 8000-9000

ale keby som si chcel nechat Mko naveky tak by som radsej siahol po inom modele napriklad e39 m5 ,ktory je cenovo na tom takisto ako dobra e36 s tym rozdielom , ze m5 je o 5 levelov vyssie

e36 je dobre auto na jazdenie (jedna z top), ale nie na nechanie si a na hodnotu do buducna (asi najhorsia)

slevin

Sobota, 15. Septembra 2012, 13:03

tomasbmw napísal:
m5 je o 5 levelov vyssie

povedz nam vsetkym prosim ta, preco si toto myslis?
a daj aj par slusnych argumentov.
dakujeme :)
M36R
F11 525xd
next car: radical sr3
skr 2:33.847 onboard

Esence
Kraj: Zahraničie

Sobota, 15. Septembra 2012, 13:07

Toto by aj mňa zaujímalo v akej definícii sa bavíme o 5lvl rozdiele :-k

tomasbmw

Sobota, 15. Septembra 2012, 15:19

e36 je hrdzava turecka zastarala kebabovna s interierom z plastu

emko aspon jazdi ako dive a je to soferske auto ale inak je to sunt prvej triedy ktory sa e39 m5 moze rovnat akurat tak rychlostne

m5 ma za podobne prachy neskutocny zvuk imidz logic 7 a interier skoda opisovat treba skusit obidve auta :))))

slevin

Sobota, 15. Septembra 2012, 15:42

tomasbmw napísal:
e36 je hrdzava turecka zastarala kebabovna s interierom z plastu

emko aspon jazdi ako dive a je to soferske auto ale inak je to sunt prvej triedy ktory sa e39 m5 moze rovnat akurat tak rychlostne

m5 ma za podobne prachy neskutocny zvuk imidz logic 7 a interier skoda opisovat treba skusit obidve auta :))))

takze m3 jazdi ako dive, je soferske auto ale inak sunt prvej triedy.
dakujem, nemam dalsie otazky.
M36R
F11 525xd
next car: radical sr3
skr 2:33.847 onboard

grizly
Kraj: Prešovský

Sobota, 15. Septembra 2012, 16:03

tomasbmw:

este raz si po sebe precitaj co si napisal....
e36 ///M3 dakar gelb ----> P993

ex:e36 coupe M packet

tomasbmw

Sobota, 15. Septembra 2012, 16:20

este raz vam to zopakujem : e36 m3 je peckove auto na soferovanie ale co sa tyka materialov a techniky v aute pouzitej je to sunt prvej triedy , pokial ide o vikendove auto urcite by som sa obzeral po niecom inom lebo e36 je hrdzava a stara platforma , jedine na co je to auto dobre ke zobrat to na slovakiaring a rozbit ho tam :))) keby som chcel cukrik ktory mi pohladi vsetky zmysly tak beriem e39 m5 to je auto vsetkych aut vzhladom na cenu v akej sa pohybuju , e36 je predrazena picovina :))

grizly
Kraj: Prešovský

Sobota, 15. Septembra 2012, 16:25

nechcem aby to vyzeralo ze obhajujem e36, ja nikomu nazor neberiem ale porovnavas dve uplne odlisne auta..
proste niekto to vidi uplne inak a ty to musis akceptovat...
e36 ///M3 dakar gelb ----> P993

ex:e36 coupe M packet

Majo320
Auto: BMW E36

Sobota, 15. Septembra 2012, 17:28

tomasbmw napísal:
este raz vam to zopakujem : e36 m3 je peckove auto na soferovanie ale co sa tyka materialov a techniky v aute pouzitej je to sunt prvej triedy , pokial ide o vikendove auto urcite by som sa obzeral po niecom inom lebo e36 je hrdzava a stara platforma , jedine na co je to auto dobre ke zobrat to na slovakiaring a rozbit ho tam :))) keby som chcel cukrik ktory mi pohladi vsetky zmysly tak beriem e39 m5 to je auto vsetkych aut vzhladom na cenu v akej sa pohybuju , e36 je predrazena picovina :))

Dalsi lolko na klube :( :( :(

Esence

Sobota, 15. Septembra 2012, 18:56

tomasbmw napísal:

AD1 WTF ? #-o
AD2 Ako môžeš porovnávať radu 3 a radu 5 ? ... To rovno porovnaj tu tvoju M5 s E38 Alpina a každý ti povie to sa nedá [-X
AD3 Aké materiály máš na mysli ? ... Pozri si väčšinu E36 (nie po frajeroch čo nemajú ani len na peľový filter) a kukni napr VW koncern r.v 2006 a povedz, kde to bude viac ošarpané a olúpané z ovládacích prvkov ? ...
AD4 Rok výroby teda aj technickej zdatnosti BMW a testov ktorým dané modeli podliehali, bežali na rôznych úrovniach /pre príklad BMW E38 (zhodou okolností vlastním) je inde kvalitou kože ako napríklad BMW F01, technológia sa mení každým modelom (nie radou ! 3,5,7 mám na mysli roky) tudiž 15 ročná koža v E38 bude v horšom stave ako u F01 o 15 rokov (ak by sme zobrali obe autá s rovnakým opotrebením v úvodzovkách)
AD5 citácia "e36 je predrazena picovina" tu ti poviem každý plače aké je všetko drahé v rámci na spotrebu ale uvažuj reálne
Máš 15.000€ čo kúpiš ? ... Slovák teda veľké % siahne po Superb 1.9 r.v 2012 (príklad ! ) za ja ani neviem 13.000 a povie si veď to bude žrať 5 až 7 litrov na 100 takže som ušetril ja by som siahol po BMW E65 za 10.000 vrazil 1500 na servis (nemyslím výmena filtru a nálepky o výmene oleja) a za zostatok by som mal toľko PHM že tá oktávia bi začala šetriť až o 5 rokov keď ju už zas predáš lebo zistíš že komfort nikde (samozrejme v porovnaní s E65 ... takže nerieš čo je čo lebo nič nie je dokonalé všetko má svoje PRE a svoje PROTI ale PROSÍM keď porovnávaš tak nemiešaj aspoň jablká z hruškami PEAC ...
AD6 Dôležité ... Keď už porovnávaš kvalitu materiálov, nie medzi modelmi rovnakého veku tak potom E39 M5 je tiež kus črepu oproti BMW M5 r.v 2006 napr... Tak ako moja E38 je črep v porovnaní s E65, ale ber to ako to auto bolo robené v rámci konkurencie v rokoch keď to boli nové autá ...

/Týmto chcem samozrejme uviesť, že daný text nie je mierený na OSOBU pod danou citáciou je to skôr reakciou na zmýšľanie podobného typu ...
.
.
.
Kde sú časi, keď BMWklub bol klub a nie zmes odborníkov ktorým nedali priestor realizovať sa u Rolls Royce ](*,) ...

mellissimo
Autor témy
Auto: E36 M3 Coupe
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 16. Septembra 2012, 08:00

No dobre dobre sa tu tu nejak rozbehlo. Pre Kamarata co si mysli ze 36ka je sunt elen tak na roztrepanie na okruh. Ja mam neskutočne rád tie auta ich tvar aj ten interier a už nehovorím o tom že ten motor je super vozenica. Takže je to len moje osobné pocitové a nie nejaká technicko neviem aká porovnávacia veda proste to je moja voľba. Tak ako ja neberiem tebe že máš obľúbené a páči sa ti auto XX ja mám proste E36 M3 Hotovo. Proste si ho chcem spraviť tak ako chcem.

A ohľadom toho že som mal kúpiť niečo v super stave a nie toto. Chcel som toto práve že bolo lacnejšie a možem si ho porobiť( Vývar, lakovačka očalunenie interier a tak) a buďem to mať presne ako chcem. Keby som kúpil auto čo ma krásny lak super inetrier už by som nevrážal do toho lóve a nechal by somto tak a to by som nemal presne čo chcem. Preto práve toto auto. A Vanos ide dobre ale pretesnovať sa určite bude.
Mellissimo
Obrázok

E36 M3 Coupe mugello rot
E46 330D touring schwartz - EX
E36 325i Coupe moreagrün metallic - EX

Esence

Nedeľa, 16. Septembra 2012, 08:50

Toto je ale správny prístup, lebo vieš čo máš a ideš si za svojim ! :thumbup: Držím palce nech je ten deň, keď si povieš dokonalosť čím skôr :wink:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 23 neregistrovaných