... všetko o BMW ...
hessy napísal:hh auto je u mojho dobreho kamosa v Holicitak dufam ze bude o neho postarane este v cera mi pisal ze ho ide dneska pozret
mellissimo napísal:Dodo ty si truba. Auto z materialovou hodnoutou 8500Euro minimum sa preda za 4500 je v super stave a ty trepnes taku hovadinu. Ach jaj. A Maroško dobry skutok je to že si dostal to auto za tu cenu. Sa tu predavaju skarnicle za 4000ku co su obratene na hlavu par krat prevarane vseliak zliepane. 46ky za 4000ku a ked kupis nalejes do nej 5litrov a podobne. Neda sa porovnavat auto co je spravene na cuker z rozheganej herky a auto co je od zaciatku starne tak ako bolo to moje. Treba kupovat Mka za 6000ku a potom gracat do nich lovaNatura slovaka Smiech a smiech este raz
mellissimo napísal::) to je OK tu sa naucis zit na klube je tu par kusov co o vsetkom kecaju a neviedia o com je tu par co maju zazobanehotatka mamku co im dava lova aby sa hrajkal a potom su normal co vedia v poho poradit :) Ked budes nieo potrebovat poradit tak pis cez PM na Herriho alebo Stefa alebo taaak je ich tu moc, vsetko chalani co vedia o tych autach svoje.![]()
Auto ma 221a nieco tisic
blesk napísal:Toto obvykle plati naopak- v Ger byvaju najlepsie auta daleko drahsie ako su ochotni ludia platit tu. To plati hlavne pre vzacnejsie modely v slusnom stave - M- ka a vobec sportove verzie (gti, MPS, RS...).
Dogg88 napísal:ano cukriky su drahe to mas pravdu...no moje nie je cukrik a preto nemalo cukrikovu cenuzato na SK by bolo urcite minimalne o 1500 drahsie ako som ho kupil ja...teda oplatilo sa mi