Jaaj uz viem to som kukal tu na klube tu 1,8mu. Mas pravdu Peto No mna možno teraz stretnut len vo ZV a BB aj to zriedka. Ale ked je tak pekne ako dnes tak urcite ano
Mellissimo
E36 M3 Coupe mugello rot E46 330D touring schwartz - EX E36 325i Coupe moreagrün metallic - EX
Bratia tak mam na predaj moje predné pružiny a diferak povodny z auta vsetko v super stave. Na pruzinach spravenych cca 10000km +- . Na cene sa vieme dohodnut tak kontaktujte ma
Mellissimo
E36 M3 Coupe mugello rot E46 330D touring schwartz - EX E36 325i Coupe moreagrün metallic - EX
Tak nahoderne pruziny, Dakujem Crumar Je to fajne tvrde a hlavne nic neopiera brzdovka prehodena taksa brzdi o dusu. Ponuka na predosle pruziny stale plati Supersorty stale cakaju na buduceho majitela
Mellissimo
Peto vcera som pocul tvoje afto uz z pred vchodu ked si siel okoo na supa pekny sound. A druhy Peto jaska to som uz siel do BB ja na mojom. Hosi pridavam foto pruzin co su na predaj
Prílohy
Mellissimo