Tazka doba padla na mna a moje Bawo takze teraz sa investicie do neho pozastavia az do odvolania Dufam ze financie pribudnú a budem zas moct zveladovat. Tak uz budemn pridavat teraz par tyzdnov len foto ak niake spacham
Mellissimo
E36 M3 Coupe mugello rot E46 330D touring schwartz - EX E36 325i Coupe moreagrün metallic - EX
Nane lova nane laska a cem si najst podnajom takze bude ich este menej Tak zatial len lestita na benzin aby som si ho uzil ale akonahle sa zvrtne a budem mat zas penaze do plusu tak pridu news dufam ze coskoro ale najblizsi mesiac a pol dva vidim biedne
Mellissimo
E36 M3 Coupe mugello rot E46 330D touring schwartz - EX E36 325i Coupe moreagrün metallic - EX
Dik hoši ale maličkosti za par eur porobim to je jasne ako strmene na zlto a podlozky do predu na pruziny. Majo ta svadba daj vediet presny cas niaka ta kolona bude stastna novomanzelka znesie
Mellissimo
Low E36 323i Coupe, 9/1994, Individual, Dakar Gelb - in reconstruction Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic Ruzne dily na E36 zde Nabizim bezny servis na starsi BMW ale i jine znacky. Zastavby a upravy prevazne E36 a E30 :)
Sakra asi ma drbne dnes som sa pustil ze namontujem shortshift tak som demontoval cely stredový panel vestko odstrojil a zistil som ked com chcel zlozit defend lock zistil som ze to nepojde bo ze sa to montuje nika cez trhacie skrutky e musl by osm ho odvrtat a potom zas montovat nazad proste ide ma jebnut. Tak som to zas zlozil a trepem si hlavu o stol. Wrrrrrrrr
Mellissimo