... všetko o BMW ...
Addict napísal:Tak vas zdravim,vidim,ze se to tu rozjelo.![]()
Tvrzeni o nejhezci e36 je asi moc i kdyz auta z SK klubu neznam,ale urcite tam potencial je,i kdyz ja bych byl schopen do nej dalsich 100tis.kc,ktere jsem dal,klidne investovat.
Urcite to chce udelal foto nejakym lepsim fotakem,na tech fotkach vypada ta barva takova nijaka.
Za me kola dobry,ale bud udelat omlazovaci kuru,vylestit limce a striknout stredy a nebo bych sel do tech Styl 39,ktere jsem mel na aute,ale aspon uz to vypada jako auto,jeste ho nalestit.![]()
Co se tyce blatniku,tak opravdu ma z nektereho uhlu trochu jinou barvu alespon podle fotek,ja jsem si toho ve skutecnosti snad vsiml jen jednou pod nejakym uhlem na slunku,opravdu za me bourane nebylo,ale snazili se mi ukrast znak z kapoty a kolem znaku ji celou poskrabali,takze jsem ji musel nechat nalakovat a pri sundavani kapoty jim sjela na jedne strane na blatnik,kde udelala ryhu asi 5cm(blatnik se ani nesundaval a v lakovne to strikli na aute),ono jde videt,ze predni naraznik i maska ma normalni barvu.
Jinak jsem rad,ze se dostala k Tobe do ruk.
Nasel jsem jednu z mala fotek,po rozbiti PC,tak kdyby mohl ji nekdo vlozit,poslal bych ji.
matyson napísal:ale,ale to mas ALU od tej kocky co som ti ju dohodi?
maniaczv napísal:juj peto krasne to auto vzdy ked idem okolo je to porpdeli ani zena tak neohuri ako BMW e36 v takom stave![]()
![]()
a tie kolesa su total brutal
cukrik od nestle
mellissimo napísal:
Jojo dik za info helfol si. Ale nebudu dlho. Peto po nich dlho tuzil a ja chcem 39ky tak idu teraz do spravnych ruk a ja idem hladat dalej.