Nazdar chlapy tak pridávam sem aj neco ja konečne.Auto už stoji nejaky čas doma len nebylo času kedy ho pofotit tak sem sa už ktemu konečne dostal.Je to moja v poradí tretia e30 dovezel sem si ju z komarna od jednej mladej baby ktera ho dostala na 18-tku a jazdila ho 7roku :)...a len na dlhšie trasy do madarska na tempomate:)....moja prva byla 318i sedan tu sem bohužial dal na strechu:(..ale už mam taku istu a dava sa dokopy ale knej inokedy....tato je 320i coupe z roku 1987...a je to automat:P.....Auto sem si kupil aby sem si urobil svuj vytužený večší sen :)....Karoseria je celkem okej až na nejake male preliačiny a nejake to prehnite miesto......ale inak všecko jak ma byt:)......tak neco málo k výbave:....takže auto ma el.okna...check control....dialkovy central...a tempomat čemu sem velmi rad super vec :)
Moje plány su nasledujuce:
-založit motor z e36 m52b28 ...to idem riešit už v auguste :)..teším sa už jak malý chlapec

-dalej ked bude založeny motor..pravdepodobne ladene ladene zvody nad nimi ešte porozmýšlam a urobit komplet vyfukovy zvod až dozadu z nerezovych rur:..vzadu bude na každej strane dvojkoncovka
-vymenit e30 servo za servo z e36 s 3,25otáčkami
-pomenit komplet... čapy..tyčky stabilizatora ...silenbloky proste všecky tyto veci
-powerflex žlte silenbloky do naprav
-prerobit rozteč z 4x100 na 5x120 s použitím komponentu z e36
-brzdy predok: kotuč 325mm z e46 330i a 4-piestikove brzdiče brembo z e38
-brzdy zadok: kotuč 325mm z e46 330i a zatím klasický brzdič z e46 330i
-vymenit komplet brzdove a palivove vedenie
-nejaky ten športový podvozok značku zatim nevím
-pri kolesach mam zatim dilemu či dat r17 alebo r18..menší jak r17 nevojdu kuli brzdam ..a karoseria sa bude rozširovat tak bych asi išel do r18 :)
-komplet rozšírit karoseriu na m3 style spolu s nejakymi naraznikmi a potom to dat do celolaku
-pohrat sa trošku s interierom chcem dat sportsize ...cely interier prečalúnit a tak.....
-otázkou budúcnosti bude zástavba turba ale tak to je ešte reč buducnosti a financii

postupne budem pridávat foto ako postupujem ...dúfam že všecko pujde tak jak má.....vopred dakujem za ohlasy

D