... všetko o BMW ...
BMWMISCHO napísal:New fotos by Zelo ml
Duffy napísal:
![]()
![]()
![]()
OMG , potreboval by som spravit takyto photoshoot , myslim ze si spravim vylet do ZH ..
Duffy napísal:
![]()
![]()
![]()
OMG , potreboval by som spravit takyto photoshoot , myslim ze si spravim vylet do ZH ..
zelo ml. napísal:nieje problem len to treba dohodnut,....so mnou,..a este aj s pocasim
zelo ml. napísal:nieje problem len to treba dohodnut,....so mnou,..a este aj s pocasim
Inscene napísal:
mozem aj ja ?
Duffy napísal:
beriem ta za slovo
zelo ml. napísal:
to co som dole napisal plati aj pre teba resp pre fotenie tvojho auta,..ze ak by si teda vazne chcel dobre fotky tak by som radsej fotil u vas niekde lebo v zh tych miest na fotenie nieje vela
Duffy napísal:
ja miesta mam !!!!! a mam realny zaujem , zradlo, pitie , zabezpecim a miesta z casti tiez. dosiel by si ? juuuuuj , vcera som pomahal jednemu znamemu a ked sa ma spytal co by som za to chcel , povedal som , len ze si chcem niekedy pofotit auto dnuka vo veline v elektrarni.. povedal ,ze by sa to dalo .. co ty na to ?: ))
skus mi napisat na icq 175 959 011 dohodneme viac
ale najprv musi ist auto dole ..
Inscene napísal:prievidza j kusok .. prisiel bys ? idem dumat kde to pofotime:)) ( len musim vsetko dotiahnut na aute tak je to otazka zruba 2 tyzdnov ..)
Bikemann napísal:velmi pekna tricka