... všetko o BMW ...
Martin46 napísal:po najazdeni zhruba 5000km sa uz s autom trochu viac zoznamujem, dost ostra spojka pri radeni alebo nieco take, na jemne preradenie to chce dost citu, dost tuho tociaci sa volant, piskot serva pri vytoceni volantu na doraz, toto vsetko E46 nerobila, ale zvykam si...
Dost zaujimava je spotreba, palubak ukazuje zhruba o 0.5 az 0.6l menej ako je skutocnost, pri prevahe mimomeskych jazd jazdim jednu nadrz priemerne na 700km, to je 8.5l pritom na palubaku svieti hodnota 9.1l. Maximalnu spotrebu neviem, ale pri dynamickej jazde benzin viditelne ubuda:))) pri ekonomickej, ked som sa dnes z BB do LC neponahlal, mal som plno casu tak som si zapol hudbu a isiel tak do 90-100... priemerna spotreba 6.2l, ale uz to bolo cielene na co najnizsiu spotrebu... najblizsie na taku uchylku asi naladu mat cas nebudem.
To ze aky je ten motor vyborny som si uvedomil az po presadnuti do diesla;)) do akeho radsej ani nepoviem:D
stjr napísal:700KM na jednu nadrz?? To mas dobre, zvlast ked je to v podstate ten isty motor. Ja ked urobim 400KM tak som rad...
Anubis-artS napísal:nebolo to nahodou toto porsche ? http://img441.imageshack.us/img441/9279/snmka069.jpg
sry za kvalitu fotene mobilom o pol desiatej vecer ... v ZV v centrume ... soferuje ho taka blondinka![]()
![]()
inak teba som uz par krat videl v BB, aspon myslim ze si to bol ty =) .. krasne auticko