sschnitzle vyzeraju tak velmi zle na fotkach ,ze na zivo vyzeraju este horsie. velmi velmi zle. hodia sa iba na konkretny typ auta s konkretnou upravou , konretnou farbou atd atd. velmi velmi zle a ked chces kupit original , tak aj velmi drahe. :)
krasne auto aj ja som nad takym rozmyslal super vozenie, len mne to bolo dost male kedze chodim na dlhe trasi a s vela batozinami, vela stastnych km, .........bmw radost z jazdy
no asi viem co myslis;) no ostrejsi zvuk, ale najlepsie to pocut v uzatvorenej garazi, co sa tyka vykonu tak som zmenu nejaku nepostrehol, mozno od 1000ot je to mierne rychlejsie na odozvu. Inac som spokojny ... dikes barabas;)
suma sumarom:))
kazdy kilowat sa pocita tak dufam ze nejakych par som ich pozbieral...
yo yo... skusal si to prestartovat aj otvorene?? to je tiez cool sound... istotne to nieco pridalo...baze pri tom vykone co mas sa tam horsie hlada taka drobnost... skus tunel na 1-2-3 takto sa budes skerit za nim..
kamarat robi modely aut na zakazku... tie sa s tymto nedaju porovnat. robim mu web stranku, ked bude hotova dam link, mozete si dat urobit u neho model na zakazku.
EX - E36 328i "fialka" EX - E46 330xd EX - E91 325d LCI NOW - F31 330d LCI Art Direction & Design http://www.studiogoat.com