... všetko o BMW ...
shoot&score napísal:Parádne vyzerajú tie kola. + ten m nárazník...255 na 8,5J dáš, ja mám také vzadu.
THX24 napísal:Slavino no ved aj mne pripadaju ako 19ky,len kto vie ake su no :) ale ppc to je aj mne sa to paci ,potom keby trebalo tak trocha znizim auto este
,ale len trocha :)
napisem mu do pribehu ze ci to su fakt 18ky
a kamos mi vravel ze na to 8.5j mozem dat kludne 225 gumu a na tie zadne 9.5j tak isto 255 ze to bude v pohode no a ze do TP sa uz nic nezapisuje co sa mi nezda :)
Didymus hej dobre to ukaze ,aj ked sa bojim aby sa mi to pacilo aj na mojom aute nazivo ,ale keby sa mi to nepacilo tak to bude treba dat len trocha nizsie este ...co sa zas bojim na tie nase cesty :)
THX24 napísal:ja to mam dost nizko a neviem odhadnut o kolko by som este mohol ist dole ale napriklad EIBACH 30/25 sa mi zda vela ... naj sa to bude skusat na tych new diskoch :)
Slavino no ja mam tiez v TP aj 19ky ,ale pri takom j. ako u 18ky ,aspon sa mi zda :)
tu je foto na porovnanie aj ked nieje to fotone v tom istom uhle
THX24 napísal:Slavino doste je tam rozdiel od mojho ,ale mas na foto aj mensie kola teraz ... kedy to ides realizovat ?
po_e87 jasne zatial to neriesim mozno to bude fajt s tym mojim mpodvozkom :)
DMC napísal:mne sa tie 193ky pacia na tvojom, ak chces nieto tmavsie, co si ich len neprestriekas do takej ako ma jozi (gunmetal), pripadne do uplne ciernej? :)
ja som ich rok dozadu zhanal na svoje, ale nakoniec som skoncil na breytonoch race gts. V ciernej by sa ti tiez hodili (podobne tym, ktore si sem dal)