... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
THX24
Autor témy
Auto: BMW E90 330d LCI
Kraj: Košický

Re: [E90 330d] m-packet LCI - Black Sapphire Metallic

Piatok, 14. Septembra 2012, 16:49

niejake foto "mobil"
Prílohy
fotka (8)1.jpg
fotkahmghg.JPG
fotka (10).JPG
Naposledy upravil/-a THX24 v Piatok, 21. Septembra 2012, 07:43, upravené celkom 1 krát.

rebel
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 20. Septembra 2012, 23:45

paradna masinka, to vyzera jak total nove z autosalonu :) pekne sa staras.
Ked to mas v zaruke, len tam behaj tak casto ako ti to cas dovoli, bud raz ze ti povymienaju kopec veci, ktore s tym nemaju nic spolocne, aspon ti omladnu auticko :)
Nakoniec ti aj tak vymenia to riadenia a v ramci tej dlhej pripravy budes mat povymienanych kopec novych veci a budes mat na dlhu dobu pokoj :)
Ako si vravel, oni s vymienanim nemaju problem, su vymienaci, no tak sup, nech menia :) Im to je jedno, nemaju z toho ziadne minusove body ak musia nieco vymenit, nemaju dovod ta odpinkat, tam ide len o to, aby nadobudli vedomie, ze menia to co robi problem, tak ich len presvedc, ze to riadenie je dojebkane a oni cely nateseni to vymenia a hrdo ti to odovzdaju ako odstranili odborne zavadu.
No a ty budes mat v 5 rocnom auticku komplet nove riadenie :)
Hlavne to neodkladaj na tyzden pred koncom zaruky bo potom sa to zamota ani kristus sa nedostazuje :)
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

THX24
Autor témy

Piatok, 21. Septembra 2012, 08:04

dik :)

no momentalne zas cakam, maju sa mi ozvat z PP na tyzden niekedy ,lebo pride niejaky veduci z tech. podpory ,najskor sme to chceli urobit tak ze sa pojdeme previest a to nahrajeme ako dokaz ze to pocut v aute ,ale potom povedal ze ked dojde ten pan z tech. podpory tak nic nemusime nahravat a ked on to uzna hned,tak to pojde na vymenu ...

pytal som sa aj na to ,preco to hned nemenia oni ,tak povedal ze nemozu nieco vymenit a potom pridu na to v DE ze je to dobre ,lebo inac tu danu suciastku si zaplati ta bavaria ktora to robi ...

takze v ZilinA ma odjedovala tak dlho preto.
Ale mohol to povedat ako chalan v PP o co ide a nie mi kecat take hluposti ako mi kecal ... cize maju o jedneho zakaznika menej a som aj rad ze nemusit merat 200km do ziliny.

no uvidim ked ten problem mi da do poriadku PP tak urcite zilina dostane aspon jeden mail odomna :) a dam si preplatit tu cestu co som tam bol asi 5x :D

shark2
Auto: Bmw Fko
Kraj: Žilinský

Piatok, 21. Septembra 2012, 08:18

krasna 3er :thumbup: inak ozaj dristy ze to robi ten zvuk na 3litri, thx24 mi to predviedol nazivo nasralo by to kazdeho nema to co vibrovat, takze verim ze ti to poriesia coskoro ako pise rebel ved nech menia od kraja na zaruku auto sa omladi :)
E92 330xdA ex
E90 320xdA LCI ex

THX24
Autor témy

Piatok, 21. Septembra 2012, 20:59

shark2 a niekedy to urobi este horsie ,niekedy mam pocit ze sa mi to rovno rozpadne a necham to na ceste :D

rebel
Kraj: Zahraničie

Sobota, 22. Septembra 2012, 01:01

hlavne sa nachystaj ked pojde ten technik s tebou, aby boli idealne podmienky pre ten hukot, tzn, predtym jazdi abo rob to co najviac vyburcuje ten subwofer v riadeni ci kde :D
Aby si to niekde neturoval, ze sa to nejako nahreje premaze abo co a bude to tiche, vsak isto vies kedy to robi najviac, nech si vypocuje tu symfoniu.
Tak drzim palce a daj potom vediet.
Ale fakt nadherna masinka, vystavna :thumbup:
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

THX24
Autor témy

Sobota, 22. Septembra 2012, 08:01

samozrejme to mi netreba pripravovat ,lebo robi to vkuse ...akurat na takej zamkovej blazbe trocha menej ,ako na asvalte ,ale pojdem sa s nim prejst cez parkovisko okolo maxu v PP to je hned od BMW ,tam sa vozil aj mechanik a pekne mu to rezonovalo ,ked dobrzdoval a natacal sa ,alebo ked parkoval auto...

este rozmyslam ci to nebude robit v kombinacii s aktivnym riadenim ,lebo predsa tie trojky to casto nemaju a ci v tom nieje niejaka suhra ... aj ten mechanik povedal ze to je niejaka specialna edicia co si naskladalo nemecko :D

inac vdaka za pochopenie mojho problemu :)

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 22. Septembra 2012, 09:14

hlavne sa nenechaj odbit! A povedz, ze ak ti to konecnen neporiesia....napises o nich prijemny dopis nemcom, ako sa k tebe spravaju
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

THX24
Autor témy

Sobota, 22. Septembra 2012, 11:45

no mam uz z toho zmiesany pocit ,lebo ked to on uz neuzna a povie ze je to OK tak neviem

dnes som mal dost zle rano ...
pridem do auta startnem a zacalo mi tak škubat neskotucne motor ako keby siel zdochnut ,normalne ho skoro vyplo ,som sa dost zlakol nikdy mi to neurobilo krasne starty aj v zime ked stalo auto

svietila mi sice rezerva mal som dojazd 70km hned som siel aj tankovat (mal som to aj v plane)
momentalne som mal omw max motion inac tankujem slovnaft castejsie , tak som siel hned dat slovnaft pol nadrze dnes trocha pobeham nech sa to dostane do obehu a uvidim co nastane

akurat kamos z pumpy mi povedal ze to moze byt tym ze uz je vnoci chladno tuto noc bolo 3 stupne u nas, uvidim zajtra rano co urobi slovnaft nafta a hned som kupil aj tu castrol aditivum tak potom dolejem pri druhom tankovani

ale aj tak ma to zaskocilo nestalo sa to teraz nikomu ? pripominam ze bolo natankovane maxx motion

lion330
Auto: BMW 330d
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 23. Septembra 2012, 04:27

Nazdar.Myslim ze s palivom to nema nic spolocne.Ja tankujem len omv max motion a to hlavne preto lebo jazdim väcsinou mesto a nechcem aby sa mi zaniesol filter pevnych castic od nejakych zasratych spin z nekvalitnych paliv bo to je trosku drahe ak to treba vymenit....od max motionu mam len pozitiva nafta je krasne cista ako sprite a aj lepsia spotreba je nie o moc ale nejake tie deci urcite.a co sa tyka toho aditivum tak si nemyslim ze do takeho skoro noveho bavoraka treba nejake aditivum.Aditiva sa davaju do starsich viacmenej znicenych aut ktore potrebuju precistit.ale urcite stym nic nepokazis ked ho tam nalejes.Je to len moj nazor ale daj vediet ako si dopadol bo ma to dost zaujima.sermus zatim
Sú len dva druhy aút BMW a tie ostatne....

THX24
Autor témy

Nedeľa, 23. Septembra 2012, 07:57

no uvidim ked rano startnem ,ale mne sa to tiez nezda naftou ,lebo tankujem striedavo a nikdy som nemal problem ,bolo jedno kde tankujem ...

akurat kamos mi to pripisoval chladnemu ranu ,ale tak nezda sa mi to tiez ,ved este nieje tak zima ...

urcite napisem ako dnes startnem a ked tak to skusim nahrat ...

takze sa potvrdilo ze je nieco v p...i =D> dajte si trocha hlas a sa nezlaknite toho videa :-k

MimoSK
Auto: E92,E70,F10,F10M5

Re: [E90 330d] m-packet LCI-BlackSapphireMetallic-Sranda Kon

Nedeľa, 23. Septembra 2012, 15:39

hm pride mi to ako rovnaky problem co riesil manik tu: http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=559934 , pise ,ze problem vyriesila vymena RJ zhavenia http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=PR91&mospid=51040&btnr=12_1416&hg=12&fg=15&lang=cs , takze asi opat cesta do servisu a vymena na zaruku :?
Obrázok

THX24
Autor témy

Nedeľa, 23. Septembra 2012, 15:53

vdaka za odpoved pozrel som video presne to iste je u mna ...no asi mam smolu ,jednu vec nedoriesim a uz druha sa poserie kurvaa ...

rano s tym pojdem hned do servisu ,lebo to je neskutocne ako to seka ,mam pocit ze piest prejde von ...

zaujimave je to ze je to dost vazna vec pre motor ako som cital na e90post a nic mi auto nenahlasilo ...ze vraj to moze poskodit aj DPF atd ...

ale este raz dakujem zajtra napisem ako ma obj...bu :D

MimoSK
Auto: E92,E70,F10,F10M5

Nedeľa, 23. Septembra 2012, 17:38

haha, no vacsia smola by bola uz len ked by to tvoje auto nebolo v zaruke :wink:
ale ako pozeram na e90poste tak sa tam par krat vyskytol aj podobny problem ako mas aj ty s vibrovanim volantu pri nizkych rychlostiach/parkovani a ako tak citam tak pristup servisov bmw je tam rovnaky ako u nas =D>

http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=355161
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=293898

skoda ,ze tam niesu videa stym ako sa to sprava, ale mozno skus nejake nahrat a hodit to aj sem aj na e90post a mozno sa najde niekto mudrejsi.
A prajem ti nech to das dokopy a uz nic viac neblbne.
Obrázok

THX24
Autor témy

Nedeľa, 23. Septembra 2012, 18:01

no takze ma este caka dlha cesta s tym hej ?
rozmyslam ci to nieje aj tym aktivnim riadenim neviem uz fakt, doma si tie linky precitam co tam pisu chalani

no a ta RJ zhavica ,myslis ze ked to napoji na diagnostiku ukaze mu to hned?

no hej este ze mam zaruku , keby aj tak menili veci ,by to bolo lepsie :/

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných