... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
xH4wK
Kraj: Košický

Re: [E90 330d]m-packet LCIblackSapphireMetallic-riadenie pro

Nedeľa, 5. Augusta 2012, 08:42

podla mna to moze byt aj tym ze si menil runflat za non runflat ? :D co som cital a pozeral videa tak vsade sa bmw chvali ako upravili riadenie tlmice atd vsetko na runflat.

THX24
Autor témy
Auto: BMW E90 330d LCI

Nedeľa, 5. Augusta 2012, 10:31

xH4wK napísal:
podla mna to moze byt aj tym ze si menil runflat za non runflat ? :D co som cital a pozeral videa tak vsade sa bmw chvali ako upravili riadenie tlmice atd vsetko na runflat.

tak to je potom sila ,ked take nieco rozhodi vsetko dolezite...
skoda ze som uz predal tie run flaty by som to mohol aspon skusit ci to aspon trocha pohohlo
mne ako nevadi to jemne skubanie alebo vibrovanie pri otacani volantu , ale to ako to zrezonuje cele pri parkovani a manevrovani ... proste kazdy povie ze to je zle aj Mr.68 mi na to pozeral , povedal rovno "chod s tym do servisu ked to je v zaruke"

Miro dakujem ti budem cakat na PM ja tam zajtra tiez budem volat.

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 5. Augusta 2012, 10:36

to je co za kravinu, ze zaruka ti plati len tam, kde si ju predlzil? JA si myslim, ze ta chcu silno odrbat...ved zarucne opravy si stejne, servisy vycutuju potom na centralu...
idioti...
drzim palce pri rieseni... sa "tesim" ak budem musiet nieco v ramci zaruky riesit na F10
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

xH4wK

Nedeľa, 5. Augusta 2012, 10:39

Inak mensi offtopic, vies mi prosim ta postnut ze kolko stoji predlzenie zaruky a o kolko (roky/km ?)

THX24
Autor témy

Nedeľa, 5. Augusta 2012, 10:51

voMacK napísal:
to je co za kravinu, ze zaruka ti plati len tam, kde si ju predlzil? JA si myslim, ze ta chcu silno odrbat...ved zarucne opravy si stejne, servisy vycutuju potom na centralu...
idioti...
drzim palce pri rieseni... sa "tesim" ak budem musiet nieco v ramci zaruky riesit na F10

presne ako pises ja som tiez pozeral na neho , ale proste vedie ojebat cloveka .. stale nieco povie co jemu hraje do kariet a pritom sa ani na aute nepovozi.
Tiez som necakal ze budem mat taky problem na "novom" aute krore ani zimu nevidelo a je garazovane ...

xH4wK : ja som si predlzil len zaruku nie servis a daval som to ked som mal asi 25tisic km a je to na 5 roky pocita sa to od noveho auta , alebo do 120tisic km ten balik stal 1200€ + - neviem presne.

xH4wK

Nedeľa, 5. Augusta 2012, 11:23

Takze ak kupim auto ktore ma este zaruku do konca roka (tj. normalnu 2 rocnu) a zaplatim 1200+- eur tak mi to predlzia o 3 roky ? To je celkom fajn :)
Este ked ma auto ten 5 rocny servis tak to je zaruka + servis oboje skonci na rovnako.

THX24
Autor témy

Nedeľa, 5. Augusta 2012, 14:29

xH4wK napísal:
Takze ak kupim auto ktore ma este zaruku do konca roka (tj. normalnu 2 rocnu) a zaplatim 1200+- eur tak mi to predlzia o 3 roky ? To je celkom fajn :)
Este ked ma auto ten 5 rocny servis tak to je zaruka + servis oboje skonci na rovnako.

mozes kupit auto aj po dvoch rokoch a dat si to predlzit ,ale potom uz je na kazdom ci sa to oplati ...cize ked kupim auto co ma 4 roky ,tak uz by som si ten balik nedaval

a mne staci len zaruka je to v dobrej cene ... uz sa mi to aj cele vratilo :)

dufam ze aj to riadenie poriesim uspesne ,lebo inac budem dost znechuteny z BMW na slovensku a pojdem inou cestou na nich ...

xH4wK

Nedeľa, 5. Augusta 2012, 15:16

ved jasne :) ja planujem coskoro kupit 1.5 roka stare auto a tak si myslim ze sa to oplati dokupit tu zaruku :) ked ma teraz 23k km.

THX24
Autor témy

Nedeľa, 5. Augusta 2012, 15:28

xH4wK napísal:
ved jasne :) ja planujem coskoro kupit 1.5 roka stare auto a tak si myslim ze sa to oplati dokupit tu zaruku :) ked ma teraz 23k km.

samozrejme urcite ano ja som to tak isto urobil :)
zatial som nemam problem vsetko v pohodke , ale teraz to riadenie bude na dlhu trat ako tak vidim :)
inac este ked som bol v ziline menit tie hadice tak mi rozpraval ze oni nemaju problem menit veci ,ale ze nevedia co maju menit :) no tak ja to mam vediet ja robim tie auta :D joj tam je niekedy fakt sranda :)

THX24
Autor témy

Štvrtok, 9. Augusta 2012, 16:37

tak konecne mam uz velurove koberce floor city mats Velour Anthracite , krasne mi to ide k streche :) nieco pofotim z interieru a pak hodim foto

momentalne som cistil motor s kozmetikou Meguiar's Engine cleaner & Engine Dressing vysledok je na fotke :) a nazivo je to este o jeden stupen krajsie :)
Prílohy
DetalingZR89.jpg
_DSC1476klub.jpg
_DSC1475klub.jpg
_DSC1474klub.jpg
_DSC1473klub.jpg
_DSC1471klub.jpg

baltazarr
Auto: Bmw 335d
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 9. Augusta 2012, 17:16

s tým riadením mám podobný problém, pri státi na brzde na D mi dosť ohlučujúco rezonuje volant, ale len v zime
tak že mi vymenia stlpik riadenia a uvidíme

THX24
Autor témy

Štvrtok, 9. Augusta 2012, 17:25

baltazarr napísal:
s tým riadením mám podobný problém, pri státi na brzde na D mi dosť ohlučujúco rezonuje volant, ale len v zime
tak že mi vymenia stlpik riadenia a uvidíme

kde chodis na servis ? normalne bez problemu ti to uznal ? ...mne to robi stale ,teraz uz trocha menej ked sa menili tie servo hadice ale robi to a najcastejsie ked idem parkovat nadiden si a pak idem nacuvat vtedy mi to vibruje jak svina mam pocit ze sa to rozpadne :D

napis mi servis a ako si to odvovodnil ,lebo mne v ziline kecaju ze to je normalne ,ale on sa ani nevozil a ani nevie ako to rezonuje pri tom parkovani ... inac ked sadnem do auta a je studene vtedy to ide v pohode tie 5 minut :D v poprade mi povedal chalan ze riadenie treba dat new ,tak neviem no :(

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 9. Augusta 2012, 20:54

to su hovada v tych servisoch..clovek kupi drahe auto a ma si to servisovat pomaly sam, jak keby to bola nejaka ochcavka, ci E36 alebo co..
drzim palce pri rieseni!
Ja som si povedal, ze ak ma F10 sklame, tak s BMW koncim a prejdem ku oooo
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

THX24
Autor témy

Piatok, 10. Augusta 2012, 17:46

presne ako pises voMacK je to nahovno a hlavne ked uz mas fakt problem ako ja ...ide mi to poriadne na nervy

nieco riesim tak uvidim ako to dopadnem ... potom to tu cele napisem :)

Hower
Auto: [E84] BMW X1 xDrive
Kraj: Bratislavský

Piatok, 10. Augusta 2012, 20:53

Krasne fotky asi zrkadlovka vsak? Naozaj perfektne svetlo, vyber prostredia. Interier v podobnej farbe ako nase.
Ex: BMW 318i sedan E30 dolphin grey
In: BMW X1 xDrive 1.8d white pribeh

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných