... všetko o BMW ...
Ritchey napísal:tak dam aj ja jednu nefotomontaz :)
M3 17" neorigo
zelo ml. napísal:myslim ze pred fl lampy viac pasuju na e39 ako po fl,...pozri si liniu smerovky s blatnikom na pred fl svetlach,...tam to krasne na seba nadvazuje,..kdezto po fl svetla tam nenadvezuje na karoseriu vobec nic,....a tie kola,..berem tvoj nazor,..ale to zu budu pisca sis si mohol odpustit,....vsak prikladam jednu fotomontaz s tymi kolesami
Palo 525 napísal:
..... ze starýma světlama je to prostě o ničem to auto vypadá hodně zastarale......ale je to můj názaor...ale když se podíváš na ostatních ... tak většina lidí řeší facelift protože ví co E39 sluší .... takže ako píše Hyri než nějaké 19 alu s M3 které na tom autě namaj podle mě co dělat radši budu řešit světla....tě mi koly taky narušíš linií .... ale je to každého věc.... nic proti...je to jen můj pohled na věc .... slunce v duši...100 lidí - 100 chutí ...
zelo ml. napísal:....a este trosku zabrdnem,..tie kolesa co mas ty na aute taktiez nemaju co robit na tvojom aute,.....pokial viem tak tieto kolesa sa na e39 nedavali,....cize sme na tom rovnako,...ani Mtechnik a ani M5 tieto kolesa nemali
Majo bmw napísal:![]()
![]()
![]()
..pozor,pozor!!! Davali sa AJ na E39(E34,E38,E31),ale iba okrem touringu a M5=mas pravdu
. Na M5-ku sa davali iba v E34.
5er E39 Styling 37- vorne 8x18 235/40R18 Reifenpreis bei ReifenDirekt.de anzeigen ET 20
hinten 9x18 265/35R18 Reifenpreis bei ReifenDirekt.de anzeigen ET 24
zelo ml. napísal:
limon4 napísal:heheej si ma navnadil ja za dva tyzdne...ale na ostrov trajektom..
vt_mischo napísal:ahoj auto je velmi pekne neparkoval si nahodou vcera pred pravnickou fakultou v brne? :-)