Zásahy do auta \ Opravy auta od kúpy:0.Dal som nalepiť folie na zadne okna
1.Výmena batérie Varta blue dynamic 95 Ah -
115e2.CCFL angel eyes 30eur v pred faceliftových svetlách (bobo styling)
3.Výmena modrých znakov za šedé (kapota\kufor) 10e (bobo styling)
4.Výmena oleja v automate 154eur (isiel som kvoli tomu do Martina)
5.Prasknutá expanzná nádobka + praskla hadica vedúca do chladiča (origo diely 40e+70e)
6.Výmena tesnenia pod vekom + tesnenie VICTOR REINZ (mechanik bol kokot, o rok vymena potrebna znova) 55e
7.Folia na čelnom skle - 10e
8.Plnenie klimatizácie 44eur, 750g chladiva sa tam vošlo, tlaky v klíme OK,
9.Dezinfekcia klimatizácie 12eur VALEO sprej
10.Pokus o montáž NONAME šišky do auta + pokus o to aby nesala horúci vzduch. 35eur (po roku demontáž, zvuk to má pekný no rozhodol som sa vrátiť k originálnemu riešeniu)
11.LEDKové krúžky do PFL svetiel 50e, číre LED smerovky 33e, nové podblatníky 20e - zlomené na vysokom obrubníku
12. BBS kolá 17tky s gumami vo výbornom stave 400e (cena ako pre kamoša)
VDAKA KARBURATOROVI13.Komplet leštenie auta velmi šikovným lakírnikom + voskovanie 80e
14.Face lift svetlá 130eur, vyzrajú ako nové, jediný problém bola zlomená tyčka v jednom svetle, svetlá som kupil aj s tyčkami, podla mna popiči suma ako pre kamoša -
VDAKA KARBURATOROVI+asada xenonov do svetlometov 45e
15.Halogeny do dialkových so Xenon efektom 20e
16.Povodne ziarovky na cuvanie vymené za LEDky, super to svieti, žiara jak sviňa

17.Nový predný nárazník - povodny bol poskodeny od predch. majitela (nieje to origo diel ale pasuje celkom pekne) 80e + lakovanie a dopasovanie ostrekovačov na svetlomety 100e
18.Výmena váhy vzduchu VDO SIEMENS 160eur s poštovným - NOVÁ -
najlepšia cena MMAUTOTECHNIK, v kamenných obchodoch za nu pýtali rozne ceny typu 330E
19.Sviečky NGK IRIDIUM, aj s poštovným 6ks 60eur z UK. V autokelly stál 25euro kus.
20.Diagnostika
ŠIMIK 20e na jej základe výmena separátora oleja - auto išlo na 5valcov, jebalo tomu
KRUTTO TUTTO21.Výmena veka ventilov - áno som kokot, praskol som ho, gratulujte mi - 30e + 25e tesnenie + robota 50e aj so separatorom
22.Dezinfekcia klímy 12e + Filtre filtron (cenu neviem mal som nejaku zlavu)
23.Výmena podtlakovej hadice veducej do škrtiacej klapky od filta, diel 60eur (
BMW BRATISLAVA POYEB SA, cakal som na tej diel skoro 2 tyždne)
24.výmena axialnych tyčiek aj s čapmi (predná náprava) 100e
25.vymena tyčiek stabilizatora
26.koplet nové všetky tlmiče na aute značky JOM aj uloženia tlmičov
27.zapojenie subwooferu do kufra
28.repasovaný pastorok štartéra
29.vymeny olej, filter, palivovy filter, kabinove filtre pri 294 000km
30.repas kardanu 300e 293 000km v trnavskom kardan servise
31.číre hmlovky, mám aj pôvodné ale nepáčia sa mi
čo nás čaká:1.Zadné brzdové hadice+trubky - výmena
2.Výmena filtru na LPG
3.odstránenie hrdze z niektorých častí karosérie
Darček od mojej drahej k narodkám:http://www.ebay.com/itm/190657496682#ht_8913wt_907// nekupovať ! tieto ledky mi odišli. ten LED DRIVER nevydržal teplo, pustil do lediek vačšiu šťavu a ledky zhoreli. 60euro v piči //