idem brachovi zanest obchod pomaly parkujem a len ide 36ka biela krasnucka a zablikami a ja hned ponom odparkujem a sak to je jergy_zm a jeho Mlimuzina
no este k tomu windschotu pytaju zan nekrestanske ceny od 200-300e co je si myslim dost vela tak moj kamos sa nato pozrel stiahol z netu vsetky typi windschottu e36 a doma to vyrobil a neni v tom ziadny rozdiel akurat co sietka bola jemnejsia ale ucinnost ta ista
Waw tak to mas sikovneho kamarata ... urcite sa jazdi lepsie.
E82 front M-Paket bumper,Rocker,M-Paket rear bumper glossy black,Wheels 207M,Eibach pro kit SLOVENSKY VYROBCA eurookien,interierovych a exterierovych dveri http://WWW.DREVOTECH.SK
Waw tak to mas sikovneho kamarata ... urcite sa jazdi lepsie.
mno veru chalanisko to urobil skvele a za smiesnu cenu k tomu... uz nefuci vetor zozadu a hlavne vecer ekd sa vozim staci dat vykurovanie na nohy a je teplucko
NO TAKZEK CABRIO NA POSLEDNU CHVILU VCERA STIHOL PREZUT LEN TAK TAK BO HNED NATO ZACALO SNEZIT A PREDCASOM DOSTALO AJ NOVU BATEROCKU BO OD NEMENOVANEHO EXDODAVATELA DIELOV NEVYDRZALA ANI ROK A TERAZ BY TO CHCELO ESTE NAJST ZA ROZUMNU CENU HARDTOP A UZ BY TO BOLA VOZENICKO ZIMNE
krasne cabrio , vidno ze sa staras, vsetko sa mi na tom aute paci jedina vec co sa da tomu autu vycitat ze tie limce opticky zmensuju kola, ale inak sa mi pacia su take ojedinele a to je podla mna plus, uz staci dat len prahy do farby a je to tip top