Zdravim.
po dlhšom čase máme niečo nové - auto je hotové :))) Tak konečne som sa aj povozil. Pocity sú výborné. Motoricky vyzerá byť všetko na poriadku. Motor aj prevodovka sú stále geniálne a to som nikdy nevedel, že niečo budem môcť povedať o 30 ročnom aute. Veľmi ma prekvapili jazdné vlastnosti a kľud aj pri vyšších rýchlostiach na dialnici. Priznám sa neskúšal som nejaké rýchle prejazdy zákrut. Sú tam gumy ako nové ale majú 13 rokov takže radšej kľudne - presne tak sa aj na aute tohto typu hodí jazdiť. Predsa len je to dáma v rokoch :)
Rozhodol som sa ešte pre zakonzervovanie laku. Keďže chem aby auto bolo chránené, ošetrené a hlavne aby dlho vydržalo. Po dlhšom hľadaní som našiel zopár skutočných detailerov - jednalo sa mi o to aby to bolo hlavne v okolí. Nechcelo sa mi jazdiť 100km ďaleko atď tak som sa rozhodol pre
Varial detail v Krupine -
http://www.varialdetail.sk Nemal som osobné skúsenosti s keramikou, ale auto si to zaslúžilo tak som skúsil :)
Prvý telefonát hneď potvrdil, že chalan sa vyzná do roboty a vyhovel aj v termíne dovozu auta. Dohodli sme sa na strednom stupni keramickej ochrany, ktorá normálne vydrží rok. Ja si trúfam povedať, že 5 rokov by mohla. S prácou som maximálne ale fakt maximálne spokojný. Takto spravený lak som nemal ani na novom aute, pri dotyku je úplne zamatový. Určite sem pojde aj e39 a autá kamarátov taktiež podľa ich reakcií

Cena bola absolútne adekvátna.
Chalanom z Varial Detail v Krupine chcem poďakovať za perfektne odvedenú prácu, aby som to nepoplietol toto bolo spravené
Na aute boli urobené 4 základné procesy. Umývanie, dekontaminácia laku, korekcia/leštenie laku a vo finále bol aplikovaný keramický povlak Opti-Coat na lak, Opti-Glass na sklá a predné svetlomety, keďže sú zo skla. Opti-Lens na zadné svetlomety. Proces umývania bol začaty aplikáciou aktívnej peny, ktorá bola potom opláchnutá. Potom bolo auto umyté metódou dvoch vedier s rukavicou z ovčej vlny. Po opláchnutí boli začaté dekontaminačné procesy. Odstraňovanie asfaltu, častíc železa, poprípade iných nečistôt naviazaných na povrchu vozidla, ktoré procesom umývania neboli odstránené. Najdlším procesom bolo odstraňovanie defektov na laku. Množstvo kruhových škrabancov, sem tam náhdoné ryhy, ktoré sa z časti podarilo odstrániť, alebo zamaskovať technikou zaoblenia hrán samotného škrabanca (viac foto). Finálna aplikácia keramického povlaku si vyžadovala dokonale čistý a odmastený povrch vozidla. Keramický povlak pri dodržaní základných pravidiel by mal vydržať 12+ mesiacov avšak pri takomto type vozidla aj dlhšie. Viac už prezdradí fotoreport.