... všetko o BMW ...
michaltt napísal:
Ak by to aj niekto znizil, teba je do toho nic. Je fajn dat vediet svoj nazor, ze sa ti to nepaci a pod. ale opakovat to vkuse dookola...
A tomu autu by to aj tak neuskodilo. Ak to nebude mat na denne vozenie a na okruh tak nevidim problem tam supnut nejake kultove BBS a kratsie pruziny.
Napr.:
http://vimeo.com/54973932
Fuxxo napísal:a nemyslim si ze 635 je az taka rarita ze by to trebalo vylucne restaurovat do povodneho stavu.. ked si otvorim americke weby, tak takych je celkom dost
Panak666 napísal:Fuxxo wanted ti to celkom slusne vysvetlil , je tam aj podstatny cenovz rozdiel.
Treba si uvedomit ze auto ako martinove zacina v cca 20tis euro a pokial ho chce-co podla mna aj chce na veteranske cedule , tak akakolvek zmena ci stance alebo iny odklon od pure oroginal je iba milovy krok nazad. To auto moze za 5rokov znasobit cenu aj o polovicu smerom hore a po veteranskej atestacii mozno aj skor, alebo viac...
Nechcem zabrdat do plazicov na fore, rad sa pozrem na pekne auto aj foto sam som chcel znizovat auta a jazdil som 46tku, ale treba si uvedomit ze toto je uz ina liga ako e46,39,90...
revenge napísal:Preboha M635i si v ziadnom pripade nezasluži nič ine ako originál.To auto ma ovela vyššiu hodnotu tak ako vyslo z fabriky,chlapci pri takomto aute sa nehrá na nálepky najlacnejsie podvozky cinske gumy a podobne p.covinky toto je M635Csi a to je legenda,ale myslím že Martin to velmi dobre vie takže je to tu zbytočné aj písat....
WooDoo napísal:aj v skorých e34 M5 boli s38b36 motory. Podobný motor ako m30b35 avšak iná hlava.