... všetko o BMW ...
ViktorDDD napísal:pekná spotreba na tak silný motor
szép átlagfogyasztás egy ilyen eros motorhoz
Pity777 napísal:a fényképen continental sport contact 2 van.
podla obrazku su to conti sport contact 2
Spiderman napísal:milyen gumi volt az hogy csak 16 000 km birt ki? minimum 2-szer anyit kellet volna, hogy kibirjon, nem?
co to bolo za pneu, ze vydrzali len 16 tis. km. mali vydrzat minimalne 2x tolko, nie?
bmwbros napísal:Presne tak continental sport contact 2, majú mäkkú zmes, sam som ich mal a viem že po cca. 17-tis km boli už na výmenu! Nikdy viac, aj keď jazdné vlastnosti s nimi boli vynikajúce
Ako vidieť na fotke, stred pneu žerie najviac tak to bolo na mojich
baworo535d napísal:Lepke: poprve- babika auto, jednoducho krasa, interier, vybava![]()
![]()
![]()
ked chces gumu co vydrzi tak kup znacku NANKANG, ale priprav sa nato, ze jazdne vlastnosti 0bodov... trosku rychlejsie do zakruty a DSC zapina a citit aj jemny drift..
na predoslych 19" s novymi pneu NANKANG- vzadu (tak som ich kupil),potom som ich predal shracovy tu v KE, on ich ma uz 2 rok a vyzeraju ako novea auto nestoji v garazi ale kazdy den jazdi...
nesrandujem, viem je to tutifruti znacka ale guma je hard tvrda...
pozitivum: LACNA, DLHO VYDRZI
negativum: HOVNO TO DRZI JAK NA SUCHEJ TAK NA MOKREJ CESTE- pri tom šipovy vzor akože "agua"![]()
Lepke: első baba kocsi, csak a szépség, belső, berendezés: thumbup:: thumbup:: thumbup:
Ha azt szeretné, mit tart a gumi vásárlás márka Nankang, de készülj akkor, vezethetősége ... 0 pont kicsit gyorsabb a DSC görbék és fordul, és úgy érzi, a nemes drift ..
Az előző 19 "-os, új gumiabroncsokkal Nankang-vissza (így vettem őket), aztán eladta őket itt shracovy KE, ő nekik már 2 éve, és úgy néz ki mint az új: lol: és automatikus áll a garázsban, de minden nap lovagolni .. .
nesrandujem, tudom, hogy tutifruti jelet, de keménygumi nehéz ...
pozitívok: olcsó, hosszú távon
rossz: szar, hogy rendelkezik HOGYAN száradni SO-nedves úton, amikor a nyíl minta állítólag "Agua": lol:
Lepke: first-doll car, just beauty, interior, trim: thumbup:: thumbup:: thumbup:
If you want what rubber lasts as buy brand Nankang, but get ready then, the driveability ... 0 points little faster in the DSC curves and turns and feel the gentle drift ..
the previous 19-inch with new tires Nankang-back (so I bought them), then I sold them to the boy here in KE, he has them already 2 years and look like new: lol: and auto stands in the garage but every day ride .. .
is not a joke, I know it's tutifruti mark but hard rubber is hard ...
positives: cheap, for the long run
a bad: shit that holds HOW TO DRY SO-on wet roads when the arrows pattern supposedly "agua": lol:
bmwbros napísal:hmm, pekné guláš-halaszle pártya kde to bolo ? pochvál sa