... všetko o BMW ...
lepke napísal:Helo
viac ako desať rokov,Prvý motor BMW up-to-try & Switcher E36 325i, 1 mil až 5-tisíc-litrový motor jesť
nalial oleja na doplnkové,1000 km a 0,5 l pre prídavné látky , výmena oleja-výmena oleja je 20 thousand kilometrov len 1,5 litrov oleja do jedla,
E39 530d bol tiež použitý na,keď tam bola kopa oleje lisované z tyčí Nivo, kľukovej skrine, ventil vada,
Išiel som sa 40 kilometrov na služby,že horiace olejové lampičky,Som predal 280 tisíc míľ a žiadny problém nie je ani motor prenos,
veľmi chladné zimy nevšimne,traktor nie je hlas za studena,konvenčnej ropy zraziť,takmer suché a začne ísť do piestu
ViktorDDD napísal:správa od lepke:
pred 10rokmi som prvý krát vyskúšal aditívum prolong do BMW e36 325i aj do motora aj do prevodovky. Auto malo spotrebu 1liter oleja na 3-5tis. km, po naliatí 0,5l toho aditíva pri výmene oleja sa znížila spotreba oleja na 0,5l na 5tis. km, vtedy som dolial zase aditívum . od výmeny po výmenu čiže na 20tis. km spotrebovalo auto už len 1,5litrov oleja.
toto aditívum som používal aj do e39 530d. raz sa mi stalo že kvôli poruche ventilu na odvetrávanie bloku mi motor začal tlačiť olej cez otvor na rysku pre meranie hladiny, a kým som došiel 40km do servisu tak mi v kuse svietila kontrolka mazania. motoru sa vôbec nič nestalo, predával som ho keď malo nabehaných 280tis. km a motor aj prevodovka boli v perfektnom stave.
za studena motor má oveľa lepší zvuk , lebo olej nezhustne tak ako bez aditíva a lepšie maže aj za studena
neprekladal som to doslova ale cca. podobne by to malo znieť v slovenčine
lepke napísal:Helo efendy![]()
![]()
![]()
Čo vravíte![]()
![]()
ViktorDDD napísal:správa od lepke:
pred 10rokmi som prvý krát vyskúšal aditívum prolong do BMW e36 325i aj do motora aj do prevodovky. Auto malo spotrebu 1liter oleja na 3-5tis. km, po naliatí 0,5l toho aditíva pri výmene oleja sa znížila spotreba oleja na 0,5l na 5tis. km, vtedy som dolial zase aditívum . od výmeny po výmenu čiže na 20tis. km spotrebovalo auto už len 1,5litrov oleja.
toto aditívum som používal aj do e39 530d. raz sa mi stalo že kvôli poruche ventilu na odvetrávanie bloku mi motor začal tlačiť olej cez otvor na rysku pre meranie hladiny, a kým som došiel 40km do servisu tak mi v kuse svietila kontrolka mazania. motoru sa vôbec nič nestalo, predával som ho keď malo nabehaných 280tis. km a motor aj prevodovka boli v perfektnom stave.
za studena motor má oveľa lepší zvuk , lebo olej nezhustne tak ako bez aditíva a lepšie maže aj za studena
neprekladal som to doslova ale cca. podobne by to malo znieť v slovenčine
kouBaMW napísal:kurnik ja bych se tu madarstinu asi nikdy nenaucil
ViktorDDD napísal:lepke: aj drifty alebo len stretnutie?![]()