Macko nam nejak skace z extremu do extremu, ale tak to ma byt
Na tych fotkach vyzera podobne dobre ako v skutocnosti, normalne pekne auticko z toho je Som rad, ze si si nechal poradit a ja zas ze som sa mohol povozit Uuuurcite je to tisickrat lepsia volba pre maminu ako ten zalostny golf (aj to jedno kolecko bola hruza na cely zivot )...
Tak nech robi maminke (a tusim aj tebe) veliku radost..
E36 323i Touring - Fialka - Príbeh E36 318i Touring - Baška - Príbeh
Ex E36 316i Compact - Tito - Príbeh - R.I.P. 02/08/2016 Ex E36 316i Compact - Bestia - Príbeh - Odisiel s Ex Ex Skoda 120 - Žaba - R.I.P. 11/09/2010
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Dnes po rekordnom dodani, v pondelok vecer objednane v utorok napisane ze vo stvrtok mozno bude mozne sledovat zasielku mi dnes rano volal kurier ze ma pre mna gumy Vredestein Sportrac 5 205/60 R15
Vcera objednane: spojkova sada SACHS tlmice kufra Lesjofors ulozenie kardanu Febi olejovy filter Mann 7L 10W40 Mobil Super 2000 ATE predne platnicky ATE vystrany kontakt na platnicky
Platnicky som ani nechcel ale kedze so mzisitl ze to oni mozu za piskanie pri brzdeni lebo su pred smrtou ale kotuce nove tak sa nedalo inac, hanbil som sa v tom aute pri brzdeni
Vidim ze celkom dlho som tu nic nedal.. takze nejaky update, vsetky veci vymenene az na platnicky a kontakt lebo su zevraj uplne nove... zle som pozrel a teraz predavam odvtedy a nikto sa neozval Neviem, asi nikto nechce uplne nove platnicky so snezorom ate za cenu kde to nikde nekupi Vymenil som aj tie tlmice kufra takze vsetko funguje ako ma... Auticko potrebovalo este pretesnit pod zvodami a zo zvodov na vyfuk, a zavarit tlmic vyfuku lebo ten bol na salat, nie je to ako nove ale z hovna sa bic neupletie a je to mnohokrat tichsie... Tak isto sa menila aj lambda a motorovy silentblok bol na salat. Po tejto uprave zrazu mamka dala na plnu nadrz o 150km viac co si myslim ze sa to oplatilo celkom... Jak to tie zeny robia ze spravia 750km na nadrz... Prisam bohu keby isial na dlhsiu cestu tak je schopna spravit aj 800 A najdolezitejsia vec... odvtedy co som ho umyval po kupe som ho vcera umyl znova cca 4 mesiace Ale prekuklo Trenovanemu oku zas neutecie ze sa ju snazili lestit ale namiesto toho spravili hologramy... takze na jar s poriesia hrdzave miesta a kompletne sa (rozumej asi ja ) prelesti komplet auto lebo sa na to neda pozerat... Koniec hlasenia.. takzas niekedy za pol roka