martiner napísal:pekne pekne

... a ako si dal do poriadku tie skrabance a pod? sam, alebo niekto pohol? mam nejake miesta na "repas" aj ja

kupil som farbu, lak, riedidlo, potom este pastu na stare laky. Pomahal mi s tym jeden znamy, respektive ukazal mi jak sa to robi a potom uz len "cin sa"

Nanesies nahrubo lak na miesto kde je napr od kamienku, alebo kde su skrabance, nechas zaschnut a zatvrdnut, najlepsie pockat tak 8-12h, ja som to nechal cez noc. A potom uz len nanesies pastu na obnovu lakov (je to taka zieravinka ktora nalepta vrchnu cast laku), zoberies do ruky handircku a makas kym ti ruky neodpadnu

Je to drina ale stoji to za to. Miesta kde toho bolo viac som zbrusil a potom mi to ten znamy striekol.
Farbu mi namiesali na jzunej triede, normalne poznali Schwartz2.
Nakoniec som este auto komplet prelestil tou pastou a navoskoval. A tak z tej povodnej ciernej je zrazu CIERNA!
Kresne bolo vidno rozdiel tak ako vyblednute cierne triko a nove cierne triko.
HAZARD napísal:compact je pek e auto len tie predne svetla mne osobne vadia...inak proti nim nic nemam...inak chcel by som vidiet ten spanok v kufri compacta...
Ono je to cisto vec vkusu, ja ked som videl prvy krat E46 predfacelift (98-01) tak sa mi mocnepacila, zbadal som compacta tak sa mi az oci zaziarili :) Kupil som si ho extra kvoli tym svetlam.
V striebornej zlatej a inych farbach vyzera strasne, ale v bielej a ciernej je to pre mna neodolatelne, a nevymenil by som za predfaceliftovu E46 ani keby neviem co bolo :-p
E46 sedan sa mi paci akurat tak po facelifte.
Co sa tyka E46 compactu tak ho chceli povodne spravit pre mladych co nemaju peniazky na vacsie BMW,tak je zo seriet taky "tunovany" a prave to ma na nom oslovilo :)
--------------------------
Dnes som namontoval MEYLE HD ramena. Ludia!
Konecne viem co je BMW, auto tak krasne sedi na ceste, cele to dostalo povedal by som az sportovy nadych, krasne sa vyberaju zakruty! Proste FREUDE AM FAHREN!!!Diky Jaro za paradnu cenu a za top kvalitu!