... všetko o BMW ...
justdoit napísal:Dnes sa menili späťáky za mkove od andhell díky. Výmenu som zvládol bez problémov, akurát tie šroby na imbusák tam bol tak strašne zatiahnuté že som si skoro polámal rukynaslodovne troška autoglymu nezaškodilo, pekne umyť, napastovať a zakonzervovať voskom.
![]()
Dogg88 napísal:to si mal radsej nechat originaly ako tieto tuzingy
justdoit napísal:Dnes som dostal pokutu za fólie na zadných oknách, nemám certifikátpredajca mi ho nedodal, viete mi to niekto vystaviť ale nejaké rady ako a čo? Za toto ma policajt nazval TUNEROM , úplne ma hlboko urazil dokonca mi povedal že môžem byť rád že nepýta odo mňa certifikát od zadného krídla.
+ idem kupovať nové letné pneu, aké značky odporúčate? máte nejaké skúsenosti s Barum?
Ešte som dokonca prišiel na to že ja vôbec nemám zapísané 16tky, takže treba mi ich zapisať a dnes akurát potrebujem ísť do BA (250km) mám isť na risk či radšej nie?
justdoit napísal:Jediné čo je na na folie je SPLINTEX neviem kde to hľadať ale SAXO istotne tam nebude, ach doboha.
justdoit napísal:Je to možné, neviem teda čo stým či to dať dole alebo čo, ale ešte viac ma serie do TP zapísať 16tky, šak to sa rieši mesiac ak nie viac. Pána boha to mam akože auto nechať stáť doma?
Rocker napísal:Vyskúšaj tu: europautosklo.pp@gmail.com. Našiel som na nete. Firma z Popradu. Splintex majú zaradené priamo v autoskle.
Nedávno tu niekto dával ponuku, že pomôže zapísať kola do TP.
cayman napísal:Normalne jazdi...policajt ta zastavi malokedy, iba ked nieco spravis a ma dovod, bez dovodu sa to stane raz za rok..a vybav si to na PZ
bendy252 napísal:folie ti zapise za nejaky normalny baksis kazdy sikovny chalan co robi folie..len ti tam dolepi svoj certifikat a vypise papier..