... všetko o BMW ...
R0nnIe napísal:Chalani, kde kupim, taky kondom? Nejde o krasu / nekrasu ale ide zima, a uz mam zo dve dierky na kapote a nerad by som bol keby ich bolo viac a zacalo to hrdzaviet
PATO_SN napísal:No tak prihodim sem aj mojho baworacika... Takeze je to 525TDS rocnik 94 vybavicka 2xel. okna 2xairbag klima mali BC a to je vse
znížený podvozok , angel eyes ... tak úpravy na ktoré sa chystám fólie na celé auto okrem čelného skla=) prahové nadstavce M-technic už ich aj mám len musím dokúpť tie cuplíky s ktorými sa to prichytáva , založiť chip do riadiačky takisto ho už mám , zadné elektrické okná roletky na zdné okná to poviberám s toho druhého kambíka , a ešte dáky filtrík športový =) atď čo ma napadne ale nechcem stoho robiť tuning auto =)
MAKO napísal:no mas to pekne aj ked mne moc kombiky nehovoria,ale ten tvoj je fakt kus,mas dobry vkus,podobny mojmu,tvoje auto je fednoduche a su no nom veci,ktore tam patria,kola robia auto a rondell je spravna volba,predne lampy number one,tie zadne..no comennt-asi vymenis,celkovo auto posobi presvedcivo,decentne,jednoducho a zaroven imidzovo,este siroka hood,maska a si kral..
mys_iak napísal:auticko som videl, je velmi pekne aj ked bola tma jak v kutecize mozem potvrdit ze aj za Tmy sa nanho da pozerat
![]()
nee parada.... brutalne kolesa cele je super :)
bmw777chose napísal:pekne to mas sused,ale v snv sme sa este nestertli,ne???
PATO_SN napísal:
vieš čo ešte asi niehmm často chodíš do spisskej
Thorien napísal:no ja som v SNV stale .... a nie som si isty ci sme sa niekedy stretli :)
PATO_SN napísal:
hehe ja som s mieru , ale cez den som večšinou v škole´takže auto mi stojí pred školou , hmm ty máš čiernu 36ku sedana šak
Thorien napísal:ano aj :) ... len na tom teraz lieta manzelka .. ja sa vozim na modrej E46