NO tak zacalo to niekde pred 6 rokmi ked som zacal rozmyslat ake auto by pre mna malo zacat robiť sluhu.Vahal som medzi audi a3 a bmw e36 compact s tym istym motorom a tou istou farbou a vybavou. Nakonec to dopadlo tak ze som si vybral BMW a do teraz toho rozhodnutia nelutujem az an to ze niekedy zacinam uvazovat kto robí vlastne komu sluhu

Compact bol v uplnom zaklade cierne narazniky parhy klucky hrdza na zadnych falcoch padajucou stropnicou atd. Ako chalan ktory mal vo vacku skoro horuci vodicak nastartovany filmami 2fast2 furious som sa pustil do prace.Zacalo krasne tuning ci tuzing obdobie
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
kde sa nasypalo xy penazi ale treba vyskusat vsetko aby si sa mohol potom postupne vracat na zaciatok ku originalnym upravam m tie su uz v dnesnej dobe aj pre mna naj mylslim

Takze compact zazil tuning narazniky ramus vyfuky rezane struny suchajuce blatniky atd... bohuzial fotky by som dodal len sa nezachovali z tohto obdobia na nestastie alebo nastasie uz neviem. Momentalny stav dokumentujem dole
A co sa tyka tech parametrov to snad nemusim rozoberat je to 1,6 a to by aj stacilo nie?!
+daky sportovy podvozok
+16" kola et 20 7j
+prerobena stropnica a cely interier do ciernej
+zavadzajuci subwoofer v kufri
+neoriginal radio kenwood s usb
+tuzing svetla v predu aj vzadu ale tie sami celkom pacia zatial
-mracitka , GTlisty , m prahy tie cakjau na anstrek do farby a pribudnu
+ folia na streche za ktoru ma asi tiez pojebete ale co uz aj to sa mi zatial paci
+ 233tis km a stale ide
+novy termostat
+nove tlmice bilstain
+ nova spojka
+komplet nova predna naprava
+ zatial bez hrdze po ucnoch co sa ućili na nom lakovat
+nova stk a emys
+nove znaky kapoty a kufru
+a uz neviem a radsej nejdem sumarizovat pri internetovej hodnote 600e
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
+vsetky fotky su fotene len telefonom tak kvalita nic moc ale na to aby ste ma zacali jebat za to ake to je hrozne to myslim uplne staci
2012/jul
+novy olej v motore filtre..
+olej do prevodovky
+diferencial olej
+nove lanka rucnej brzdy
+nove ladvinky face lift black
+gufero v diferaku
+nastrek list na cierno
+tepovacka komplet interieru
+nove svetla smerovky