... všetko o BMW ...
cretino napísal:videl som ta vcera parkovat na Mytnej, tieto zimaky vyzeraju tak "pracovne", ale mas to pekne![]()
tapsi napísal:prosim ta v akom stave su vanosy?pravdepodobne este neboli menene ci
BA-Romčo napísal:
vanosy su v poho.......žiadny problem neni snimi.....A motor ide ako hodinky....
tapsi napísal:ja len tak informativne zatial,neber ma vazneved diagnostika by to aj tak ukazala
BA-Romčo napísal:
a hlavne by boli aj pocut keby neboli v poriadku....
BA-Romčo napísal:Tak tak boli plany ale nakolko som moc nebol spokojny snimy tak som to nakoniec zmenil.....Robili to chalani z MIKOMANU a som spokojny......vyzera to super o zvuku ani nehovorim neni nad 8valček
A riesili sa len koncove tlmiče nakolko som to nechcel mať moc hlučne......
blesk napísal:
S cim si nebol spokojny s AMA- okrem toho ze je niekedy problem s terminom tak podla mna naopak robia cim dalej lepsie- plus mas garanciu navysenia vykonu a meranie na brzde v cene - ja im davam teraz prednost pred renomovanymi vyrobcami (davam prec Supersprint - lebo ten co mam neni rada race - takze skor zalezitost designu a zvuku ako max vykonu)
BA-Romčo napísal:
Takto mne tam robili zvody na audi s4 a tam bol taky pristup ze kvoli tomu musel ist motor von...To ze termin nedodrzali to neriesim ale prvykrat ked mi ich odovzdaali tak nesedeli na diery (a to som im odniesol stare) potom ked konecne sadli na diery tak zase som newedel dat motor dnu nakolko zvody mali zly rozmer a nakoniec ked to uz urobili tak ako ma byt tak asi po dwoch tyzdnoch začali fučať takze nemozem povedat ze som bol spokojny s ich robotou.....