Samozrejme ani volantom by som nepohrdol a tou opierkou na nohy, strašne som nad ňou špekuloval, až kým si mi ju nekúpil spred nosa :D:D (ak si to kupoval tu z klubu)
EX-PRÍBEH = BMW 330ci SMG II. 2005 ex BMW M3 e46 coupe/manual BMW M2 F87 competition BMW M3 G80 competition BMW M3 E92 coupe/manual
Pekné aj ja mám tento istý volant v e39 len nie je až v takom dobrom stave a nemám pádla. Tiež som rozmýšľal nad pádlami ale mne sa skôr páčia tie pôvodné tie tenšie. Ináč keby si na to chcel niečo hodiť tak ti bude treba nový veniec vo volante s kontaktmi naviac aby si na to niečo mohol pripojiť ale to si asi videl
Naposledy upravil/-a tomikelly v Streda, 14. Novembra 2012, 00:04, upravené celkom 1 krát.
Dik chlapci:) M riadiaca paka uz je objednana tento tyzden ma dojst:) a uz to bude z dnu komplet M:) v zime este ked zvysia peniazky pojde stropnica aj stlpiky do ciernej alcantary:)keby mal niekto na predaj stropnicu nepohneval by som sa....v mojej chyba roletka na zatahovanie k sibru..,neviem kto ju kde odkuril:)