po neakej dobe zase nahodím čo také sa robí umňa zo staručkým td-čkom
nadišiel čas na STK-ETK tak som chcel dotiahnút ručnú brzdu aby nedrbali domna ,ajtak ju nepoužívam len sem tam, no bol som šikovný a dodrbal lanko tak som vymenil lanko a už aj obloženie som dal nové
po vyvarení blatníkov a štopli co vypadol zo spodku auta som začal vysúšat spodok takže interier komplet rozobraní a koberec vonka, ostala len palubná doska a prístroje, prišiel som aj nato že nemam pelový filter

,bolo prekvapko ked som rozobral takmer celé kurenie a neni ho kde dať . foto dam neskor
kupil som nové ložiská do alternátora , pekne namontoval aby nečerkal, štvrtok do vecera aj spojaznil vsetko supper, piatok vecer ziadný problém
v sobotu rano ma prehovorili že podme do madarska do miškolcu na rally, jasné ideme, oje...ali sme sa lebo v miškolci žiadna rally nebola

a ešte aj dačo začalo podozrivo cinkat pod kapotou otvorím pozrema remenica na alternator neak podozrivo hadže

, no nemal som na výber treba sa neak dostat domov (cca 100km) približne pri polke uz nenormalne buchalo a odišlo dobijanie a zvlieklo remen naštastie blisko nieco budovali a skocil som opitat 13ku klucik

a neako som ho provizorne nahodil , vtedy uz bol hriadel alternatora na šrot , už som mal len paru kilometrov domov a BMW definitívne vypovedao, menšie buchnutie a už som len sledoval ako sa kotula remenica a neake zbytky za autom
volal som kamošovi aby ma potiahol domov po ceste som sa ešte stretol s peknou E34-kou pekne pozdravi aj on odzdravil

no a tu su fotecky ako picknikujeme na stred cesti
ale nejde my do hlavy co sa mohlo stat , šruba určite nepovolila lebo kým este nodrezalo koniec toho hriadela bola tak isto ako som ju našrubovav a ani volná nebola ci nebol klin strihnutí to neviem lebo som ho ani jeho casti nenašiel ale bol tam určite

chba tam bola urcite lebo keby nebola tak jazdím doteraz ale kde??? žeby povolil zvar na remenici ??? lebo náboj je z nej vytrhnutí a ona potom pekne odpílila koniec hriadelu.
No taze o robotu mam postarané , idem poskladat neaký alternator stých casti co mam
dufam ze nedopadne ako tento