Damy a Pani, je to v piči..Vsetko zlozim po asi troch hodinach, predtym vycistim klapky, volnobezny ventil, sacie potrubie, nahodim nove tesnenie sacieho potrubia,.. vsetko pekne poskladam a reku ide sa na testovaciu jazdu..
Auto naskočilo na 3 alebo 4 krat co sa im zda docela normalne kedze boli vstreky na repas a ziaden tlak v palivovej lište.
Testovacia jazda prebehla dost dobre,
auto som nechal zahriat vyse 30km a ptm som tomu par krat dal plny kotol, slaha to jak blaznive, urcite lepsie ako predtym. Necham ho vychladit na pumpe na volnobehu a reku idem domov, tam som si vsimol mlačku chladiacej kvapaliny. Pridem do garaze vypnem motor, popozeram sa kde tecie. Je to niekde pod sacim potrubim, s vymenou vstrekou a tym co som vsetko rozoberal to suvisiet nemoze.. Bud tesnenie hlavy alebo prasknuta hlava?! Jedine toto ma teraz napada
No a teraz ideme k tomu najlepsiemu..nastartujem auto, nech zasuniem auto do garaze tak aby som ju zavrel, a bum otačky behaju hore dole, dokonca aj skoro skapal. Takze chlopi, porazi ma
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
Inak prdenie vyfuku neprestalo, dokonca to robi castejsie ale menej hlucne. Takisto som prvy krat pocul ventil odvetravania nadrze pracovat/cukat.
Pomooooooooooooooooooooooc
Jergy, vidim to na to meranie kompresie a uvidime co dalej...Nechapem to ale, motor ide tak krasne, ci zospodu ci na vyssich otackach, dnes som sa povozil na susiho 328čke uz s funkcnym vanosom a vsetkym a ta moja slaha a opiera fakt o dost viac..ale preco prdi a nedrzi volnobeh fakt netušim..a toto s tou chladiacou je uz ceresnicka na torte

...moze tesnenie hlavy suvisiet s tym volnobehom?
Inak vsimol som si ze auto aj viac dymi ked tomu na volnobehu clovek prida..je to biely dym..presne taky ako mal suši ked mal naprd tesnenie hlavy..