Hellrider: Ta otazka patri mne ?
Noo dnes sa zas co to porobilo :) Nahodil som veci co mi prisli od martin46-a :) A auto je prave u jararaka, ktory mu pretesni vanos a veko ventilov. Dnes sa bohuzial nestihalo, zapcha a dazd nam skrizilo plany.
Kazdopadne, auto drzi volnobeh tak jak ma ale zo spodu to este neni ono. Ak to nebude "zdrave" po pretesneni vanosu, mame problem

A inak dnes bol super den. Z viedne som siel s Prochym ( kamosom ) na jeho 330i e90 rwd 6st man., ptm sme sli s 328čkou a bratranec siel za nami na jeho 530d e39kou ( skocit na diagnostiku ) taktiez k Jararakovi. Celkovo som sa vozil dnes na 4 autach, z toho tri baworaciky a vsetko 6valce a 2x 193k + 258k

(y)
Dalsie investicie:
GEOMETRIA ( je to hruza, ist rovno a mat volant asi dva cm dolava )
Lambda Sondy ( obe su ko..niekedy nema uplne linearny priebeh a je citit mensie "cuknutie"..myslim ze to budu robit oni..)
Saltpaka ( ta nasa je naprd a vytahuje sa, strasne ma to sere )
Olej, Filtre, Kvapaliny
Pokukovat po styling 32 r17 pre e36 ( robili sa inak take? Odfotim udaje v tp neviem ich z hlavy.. Pasnu mi tieto disky s podlozkami
predaj-disky-bmw/styling-32-r17-dvojrozmer-t102015.html ? stredova diera je ina to viem, su pre e39 )
Akurat dnes zacala blbnut klima, nesla ani predtym dobre ale trz to vyzera na jezka
----------------------------------------------------------
Ked to mam v skratke zhodnotit, auto este nerobi velku radost.

Veci sa riesia pomaly a taha sa to. Zhananie dielov, pokukavanie na forach je dost na nic

...No ked si pomyslim, ake to bude, ked bude porobena podla predstav, ma to hned motivuje zhanat a "ozivovat" ju :-) Verim ze do dalsieho leta to bude porobene na 100% :) Kazdopadne respekt vsetkym klubakom co cukria tieto stare stocene zlepene smetiaky
Fotky tentokrat nie su ziadne, nestihalo sa

EDIT: Ani som nenapisal pocity z podvozka. Je to ppči

Len predok je offroad