svetla som nastiekal na cierno aj dialkove sprej je cierny leskli tak snad to niako bude svietit chcel som to cierne nepacilo sa mi to moc strieborne .... tak dufam ze to nestrati moc svietivost ... mozu mi za to nadavat policajti alebo tak ?
svetla stale znaham ak mozes tak sa prosim pozri diky
na skličku maš homologizaciu E a ešte aj hella vyrobca tak ich pošli do riti a povedz že su originaly a nech si buzeruju čierne huby čo nemaju ani papiere od hlavy a vozia sa na autach čo tratia napravy
tak s diaľkovými veľa vidieť nebudeš tam sa dávajú také čierné plechy:
tak ale aspoň nebudeš nikoho oslňovať
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
UVidim ked uz som to nastriekal na čierno tak to uz nechám a uvidím ako to bude svietiť ked tak to možno neskôr vymenim za tie chromove snáď to nebude az tak zle :)
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
takze svetla hotove okrem toho ze mi nejdu nasadit motorceky svetiel ... nakoniec dialkove svetlo ostalo strieborne docela sa mi to tak paci a bude to aspon svietit :) hned som na aute vymenil mriezky okolo svetiel L/R a nahodil som nove listy predneho naraznika ... chcem kupit este novu masku stara je cela dobuchana od kamienkov + este potrebujem tie cvoky co drzia mriezky okolo svetiel