niekde v sekcii ND predava chalan polokozeny sport intros,,ak mas zvysne tusim 350€ hybaj to doho lebo tieto sedaky su to najhosrise co si tam mohol mat :)
Tak pre oživenie pridám sem aspon dorabanie osvetlenia na nohy možno niekomu pomôže popis pridam k foto ale stručne napinoval som konektory do svetielok kabel som tahal pod stred.tunelom palubovky smerom k poistkam tam som plusko napojil do svorkovnice a minusko na kostru.
Napinovane konektory
Plus som napojil k červeno modremu zväzku
Takto to vyzerá z predu je to nad poistkami ak by niekto náhodou nevedel
Páni potrebujem poradiť ohladom zadných ložísk chcem sa spýtať či v ložisku je snímač na ABS podla etk som pozeral že to tam vedie tak by ma zaujímalo ak mam obyčajné ložiská bez snímačov da sa to niako prehodiť. ? Pripadne bol by veľký problém ak by boli obyčajné ? Ak ano kúpim nove nieje nieje problém len mam funglace SKF ložiská a su bez snímačov.
Fuum teraz neni cas vobec na take. Navod som si ulozil do textoveho dokumento, to je vsetko. Tak skoro sa k tomu nedostanem, ale plany su :) Kazdopadne dik :)
Dnes dorobené pakovacie senzory, pomahal aj malý majser . Led podsvietenie na nohy vymenené za silnejšie a budem ťahať aj pre zadných pasažierov inak nič nové auto robí len radosť