... všetko o BMW ...
Roman320 napísal:Krásne auto sedím za tvojim príbehom vyše 2 hodiny a čítam všetko čo si porobil nenormálny rozdiel keď vidím ako to auto vyzera keď si ho doniesol a teraz![]()
Nenormálna premena auta je krásne niakú takú premenu si predstavujem budúci rok aj ja na mojom :),uvidíme ako to skončí ale pod stromček dostane pár nových vecí :) Dúfam že niekedy cestou do BB ho budem mať možnosť vidieť a ak nie tak dúfam aspoň na Modrom Kameni na budúcom turnaji ak prídete
UP UP pre krásne auto a velmi starostlivého majitela! Krása gratulujem prajem vela vela KM bez nehody a aby auto poslúchalo .
herri13 napísal:Ved tohto sa prave obavam, musim si dat pred tym zo liter kavy a aspon 5 cigariet nech som kludny co najdlhsie![]()
![]()
herri13 napísal:Takze pelove filtriky dorazily, v nedelu sa ide menit, amen tma.![]()
![]()
![]()
Esteze vyrobca bol taky mily a pribalil navod na vymenu![]()
, kedze mam iny system ulozenia ako vacsina z Vas.
![]()
johnyfly1 napísal:hlavne sa nenalakaj ked tam najdes len krytky a filtre nieja som to mal tak
herri13 napísal:Pani, chcem sa Vas spytat, ked prituhne mam problem, ze sa mi spravy namraza na celnom skle, ale z vnutra.![]()
Najprv som si myslel, ze je to tym, ze som nemal zalozene pelove filtre ( nemam klimu, takze ich mam pod oknom, take hrnce ), ale teraz som tam zalozil nove a dufal som, ze sa mraz tak lahko nedostane dnu. Ale veru nie, dnes mi v robote zase namrzlo. Neviem ci sa to stava aj Vam, alebo nie.
Cim to moze byt ? Diky za radi.
KONNI napísal:vzdy ked odstavis auto tak nechaj vyfukat teply vzduch.bud maj chvilu otvorene dvere alebo prepni fukar na studeno a mozno ti to pomoze.(je to casto sposobene aj tym).inac mne to robilo tiez ked som asi den nemal zalozeny pelovy filter no po zalozeni vsetko ok
Lil_Ego napísal:Ja mam podobny problem a ja som zistil ze je to kobercekmi ktore su mokre a nedostatocne sa vysusili a pustaju vlhkost a potom to primrza na oknachnormalka ja uz som si zvykol ale odporucam dat gumy a pravidelne odtial vylievat vodu :