dnes vyskúšané čidlo na rampe ... žiadna zmena , takže behom dvoch hodín 2 krát hore a dole. ..
Jazdou to kopca turbo pekne pulzovalo , takže určite pretlakuje a takto to reguluje auto bez lambdy s podtlakovým ovládaním turba , určite to nebude zlým nastavení, pretože keď som ho kúpil tak to určite nerobilo. Zrejme bude v hajzli variabilita.
Ja som mal rovnaky problem. teda stale ho mam. mal som turbo na repase zrejme nieco padlo do nasavania a turbo malo na nejakej vanicke ryhy. zrepasovali vanicku. take to neprijemne chrcanie zmyzlo ale ta strata je tam stale to take ked potrebujes rychlo vykon a nikde nieje. riesim to len preturovanim na stlacenej spojke a tak predbieham ak treba. ale rad by som to vyriesil ale neviem uz ako. tiez mi je luto tej nespalenej nafty ktora leti vonku. katy dostavaju zabrat ked tam ide humus a uz neviem co. myslim ze to budu vstreky ale nemal som cas a ani peniaze na premeranie tak mozno teraz niekedy sa na to kuknem aj ja. dam to do zvolena chalanom spravit. uvidim co bude no. povedali mi ze mi to vyriesia ale ci tak to neviem no.
zajtra nesiem vstreky na prečistenie a diagnostiku , ale nič sa nezmení , to bude robiť turbo, určite je špatne nastavené, tak aspoň nejaké fotky z vyťahovania vstrekov, išli uplne v pohode , ani jeden nebol zaseknutý , iba jeden držal podtlak z komory tak som ho musel vypáčiť šrobovákom :) , boli také horúce , že mi cez rukavicu prsty popálilo pri vyťahovaní :)
ešte ich nemám , majú vela roboty páni takže vstreky budú najneskôr zajtra večer , trpezlivosť ... ikeď pochybujem , že to sú vstreky , bude to turbo určite.
Takže volali mi zo servisu na vstreky a skoro ma posadilo. Jednotka je skoro dobrá , dvojká dáva vela do valca , trojka má problémy s prepadom ... štvorka a šestka sa ešte testujú , ale tiež to nieje ružové a päťka ani nepatrí do mojho motora :D:D:D ....