Dve veci mi tam vadia.Volant a je to moc vysoke na tych 19" kolach.Tie mi to celkovo kazia.Inac je to brutal,a patri ti moj obdiv pripravit takto auto.Neskutocny rozdiel Nemas video?Ten zvuk musi byt fajnotka
vauuu , premakaná práca opadol som, paráda , tak teraz ho len odložiť do garáže a prezimovať do jari.... alebo že by si ho fakt chcel predať, nový majiteľ bude mať ..nový.. bimmer
skusal som hladat ten teglik clayu a taky velky som nenasiel ani na uk strankach, je to nejaka profi rada? nieco co sa bezne nepredava?
otazka je ci taky velky teglik clayu potrebujes, vsak to budes mat na x aut.. ak to chces len na svoje tak Ti bude na dlhu dobu stacit aj polovicny, nebudes to predsa clay-ovat kazdy tyzden
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."
ty lamos, vies ze mam rad enterprise riesenia za vyhodne ceny :)
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov