... všetko o BMW ...
Duplo napísal:pekna E39ka![]()
co ta vysla v Tempuse sada odvetravania klukovky ak sa mozem spytat ?
od 540i je uz len maly krocik k M5. Treba si to ale dobre zvazit
matyson napísal:M5 má láka,ale len tie kone.Eee M5 nie,porovnaval som dake cenovou dielov a údržba M5 je dosť nakladnejšia.A načo meniť to čo mám už skoro po technickej stránke ako nové?Už len zadok chce zmenu,nárazník a fajn potrubie dozadu.
Cela sada má stala presne 116,68eur.Má sa to vraj meniť max po cca 100 000km.
matyson napísal:Ako tu už odznelo, zabudnite na 10 ročne Mko ktoré jazdilo len do kostola,malo jedného majiteľa,bolo parkovane v garáži,nebolo burané,sneh nepozná a nemalo nad 5000 otáčok,také neni!
Bol som na diagnostike v Tempuse,auto bez závad.Len mám zrejme upchate odvetravnie.Dostal som do rúk papier,ponuku cena dielov 110 EUR,práca 130eur.No zas sa jebať 2 krát do BB. to nie,tak som si to len obiednal,hneť to bolo draksie,ale jebať na tie drobné.
badboy8605 napísal:...kolko???čo im jebe na odvetravanie to je len nejaka hadica a filter nie???kokos pekne cifry už sa tešim ake budu spievať sumy na M-ko ked si ho raz kupim
matyson napísal:Na predchádzajúcej strane máš foto čo tam ide.Na M je len vo vodné pumpe či termostate rozdiel 100eur.Myslím že vanos 1500eur.
Bikemann napísal:pekny cukricek z toho robis
Inscene napísal:matyson volam ti vecer a pokecame aj o tom sani ...uvidis stoji to zato ..plech dorobis;)