... všetko o BMW ...
Ahmed napísal:mas to pekne, ale s kapotou sa treba este pohratked si vsimnes liniu svetla tak ako to prechadza do smerovky tak tam mas schod
King of Drift-Prešov 

rebuss napísal::) mas to superja idem v sobotu do presova ... skoda ze nejdes tiez rad by som si pozrel tvoju krasku nazivo
rebuss napísal:v nedelu nemozem robimale uvidim este co sa da robit
blana napísal:ahoj. pri ET20 max 1,5cm podlozky do zadu. jeden clovek vzadu a suchaju ti gumy o blatnik. mal som s tym pantu
ET20 8J elektrom,225 guma s 2,5cm podlozkou,pohodka,je sportovy podvozok tak ze je tvrdsi,ale mal som vzadu dvoch,v podstate jeden bol za dvoch
,asi to nikdy nebude komplet ako som ocakaval,stale je co menit na tych nasich presuvadlach 

Deadlock napísal:Ja osobne by som tam mračítka nedával, príde mi to ako tuzing. Nechcel by si dať radšej namiesto klasických hranatých speťákov, M5-kové?
asi mas pravdu kamos...tuning ee.A tie spetaky,neviem no,niejako ma od tych klasickych nefascinuju,skor potom radsej ta zadna lista na kufor,alebo strecha...VT-535BH napísal:Lišta na kufor určite áno a ak vyberieš správne predĺženie strechy tak to bude vyzerať dobre. Auto opticky zmohutnie a zadok bude ako na steroidoch