blíži sa zima tak dorobený výhrev sedaniek takže si budem vyhrievat prdzinu... nič zložité len trochu jebačka dat naspat tie očká nechce sa mi písat tak malý fotonávod:
asi tu budem chodit častejšie sa pokochat a niejake inšpiracie nazberať,tie sedačky ,nemožem to ukazat kocke bo uz viem co budem mat na robote a toto by som psychicky nezvladol
-krasne vidno ake to bmw bolo a čo je z neho dnes,klubuk dole,šikovne ruky!
velmi pekne fotecky neuvazoval si nad FF? ak si si zvykol na tu 350d tak 5d mk1 by ti mohla stacit a FF zaber da uplne iny pohlad na foto a hlavne pri tej 50tke 1.8me ..
dakujem SurrendeR, jako full-frame by som určite rád vyskušal, len ja som víkendový fotoamatér a pri cenách ff fotákov mi musí postačit aj moja 8ročná zrkadlovka aj tak by som rád počul od nejakého profíka že čo vylepšit a kde robím chyby lebo nejak ma to chytilo
dávno som nič nedával, všetko šlape, už mám prezuté zimné BBS R15 a akurát som riešil problém s otváraním kufra centrálom a problém bol v polámaných kábloch, naštastie boli dost dlhé, tak som ich posunul kusok dalej tak sa možu dalšich 20 rokov lámat na novom mieste